PR CUAET
-
Ви звертались в інформаційно-іміджевий центр і він запросив окрему довідку, яку ви не змогли зробити?
-
Це був новорічний розіграш. Розігрувалось 7 місць на заміну паспортів в Торонто. (Розігрались за 10 хвилин, судячи з динаміки. Щасливі переможці отримають свіженьки паспорти, через рік.
-
Нажаль reunification один з дуже небагатьох шансів на ПР в такій ситуації( Самі подумайте - Канада матиме фінансові забовʼязання (підтримка, медицина) перед людиною яка точно потребуватиме досить багато медичного сапорту (вік), можливо потребуватиме виплат і не принесе жодних податків (не працює). Це прямі збитки для країни. Тому зазвичай шанси на ПР в таких умовах дуже низькі. Намагайтес отримати ПР до жовтня 2024 і подавати на reunification. Або спонсорство, але там лотерея (бо бажаючих надто багато) і вимоги до доходу
-
Усі імміграційні адвокати для спрощення розуміння людину яка з ПР по цій програмі називають спонсором . Тому що зазвичай це так і називається коли спонсоруєш сімью для імміграції . лише тут - без фінансових нюансів (слава Богу)
-
Спасибо большое, тогда, может вы знаете, по какой программе может получить папа,если он пенсионер,не работает,ему 70 лет
-
Мабуть я третій лишній між вами. Але думаю до того щоб зрозуміліше буде. Якщо ви розпишете хто родич з пр а хто є решта хто то зрозуміліше ніж спонсор. Спонсор в цій програмі не виступає жоден. Ніхто нікого не спонсорує а тільки доказує хто кому родич
-
А какой был уровень?
-
До чого тут коротше ?
-
слово "родич" коротше ніж "спонсор" і як раз відповідає програмі
-
Спонсор це не фактично. Родич який має ПР. Для спрощення так називають
-
а до чого тут спонсор к програмі Oct 24th. family reunification for Ukrainians?
-
Спонсором може бути людина якій більше 18 років . А навіщо батькам тоді подаватись якщо поїдуть ?
-
Так . Дивіться є в закріплених Гайда і купа відео
-
Поки що так. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/language-requirements/language-testing.html злавайте селпіп, не треба велосипеда вигадувати
-
Оформила паспорт 29.03 приїхав до Канади 25.10
-
Краще мабуть так як в номінації. Але почекаємо відповідь Остапа
-
@OstapBosak не підскажете?
-
Підійде. Це TEER2. Я також встановлюю ці системи автоматичного поливу (irrigation), але працюю в Landscaping.
-
Тому в апостиль заливав тільки школу. І тепер не знаю чи писати їм за це чи ні...
-
Привіт. Може хтось чув , що для подачі на pr буде також підходити результат екзамену Pearson . Читаю відгуки, що він легший і більш об’єктивний . Може хтось має якусь інформацію і планує здавати?
12 Jan 2024, 17:45
16679/447539
7 minutes ago