PR CUAET
-
ми подалися в березні на wp. отримали до 2027 року. попередній був також до травня 2025
-
Есть кто-то, кто номинацию еще с августа ждет?
-
Просто залижу це тут Подача на паспорт в Чилі 14.02. Паспорт прибув с DHL в Чилі 24.04 Сьогодні забрав.
-
хоча по останніх зрушеннях бачимо що процес трішки йде
-
попередньо була інформація що розгляд по цій програмі затягнеться, тому вирішили не ризикувати. для PR - 1 рік -міг бути замалий термін
-
-
так треба сертиф
-
Якщо ви раніше прикріпили щось з цього переліку , то потрібно додати лише те чого не вистачає 🙌🏻
-
Мені з підтвердженням , що ми підходим під програму прийшов список документів, які потрібно прикріпити(Medical exam,police certificate,military service, a copy of a valid passport ,relationship documents,right of PR fee, financial information)
-
Я напевно розчарую багато кого тут, але все не так просто як ви собі уявляєте. Дипломи з Криму видані рф після 14 року цілком пригодні для ECA (особисто робив ECA для такого диплому та чув (лише чув) що навіть WES декому робить ECA на такі дипломи). Також є знайомі які обміняли рф водійське посвідченя з Криму на місцеві права Альберти (так, складали практичний екзамен, але не чекали рік з учневими). Так що я погоджусь з коментарем іміграційного консультанта який тут приводили вже, що офіцери (та і не тільки вони) частіше мислять категоріями "як воно на практиці", чим суто "як воно там офіційно визнається". Та і не забувайте що офіцер має право запросити у вас будь які документи які він забажає. І вже вам доведеться або робити їх, або доказувати йому що це зробити неможливо. І це стосується всіх програм, не лише економічних, а ще і гуманітарної.