PR CUAET
-
судя по тому, что именно сегодня многие получили такие письма, это похоже действительно на сбой. Там также написано - If you have already completed your Medical Diagnostic Test, no further action is required at this time. Но лучше перепроверить звонком
-
Привіт. Мене звати Вадим і я засновник цього чату PRCUAET. Це мій волонтерський проєкт. Просто рік назад таким чином захотілося допомогти новоприбулим розібратися з процедурою подачі на PR і зекономити чималі гроші👌. Я та команда модераторів уже декілька місяців витрачаємо по декілька місяців по декілька годин щоб чат був корисним для вас. Прошу вас підтримати мою ідею закупити 38 сенсорів для постійного контролю рівня глюкози FREESTYLE LIBRE 2 у діток діабетиків. gofund.me/94d3fe15 Чому 38? Тому що 11 травня мені 38). Замість слів подяки за чат, привітань та подарунків будь-ласка перерахуйте скільки зможете для закупки цих сенсорів. Всім добра та найшвидшого отримання PR!
-
да, вроде все полностью, без обрезки
-
відкрийте анкету пдфну на подачу там все прописанно
-
Крим це Україна. Але на даний час це тимчасово окупована територія, тому всі юр.дії має забезпечити країна окупант. Це міжнародне право, а не бажання адвоката
-
На що мені орієнтуватися я вже як-небудь сама розберуся. На рахунок "любові" - то чомусь тут люди, пашучи, часто і густо зіштовхуються зі скотським відношенням. Натомість в Європі "нелюбові" в більшості випадків непомітно, скоріш навпаки 🤷. Але сперечатися нема про що, як вже було сказано, в цьому немає сенсу, нащо розводити цей флуд?
-
В заявці 2 дорослих+ 3 дітей. Давала справку з роботи чоловіка, ким працює, яка зп.
-
Скажіть будь ласка що зараз потрібно для продовження ворк перміту?
-
Якщо мова про цю анкету cdn-contenu.quebec.ca/cdn-contenu/immigration/formulaires/fr/FO_demande_selection_volet_intelligence_artificielle_A0524AF.pdf, то бачу вимогу перекладу кожного документа, але не бачу вимоги certified true copy для диплому 🤨