PR CUAET
-
Привіт. Мене звати Вадим і я засновник цього чату PRCUAET. Це мій волонтерський проєкт. Просто рік назад таким чином захотілося допомогти новоприбулим розібратися з процедурою подачі на PR і зекономити чималі гроші👌. Я та команда модераторів уже декілька місяців витрачаємо по декілька місяців по декілька годин щоб чат був корисним для вас. Прошу вас підтримати мою ідею закупити 38 сенсорів для постійного контролю рівня глюкози FREESTYLE LIBRE 2 у діток діабетиків. gofund.me/94d3fe15 Чому 38? Тому що 11 травня мені 38). Замість слів подяки за чат, привітань та подарунків будь-ласка перерахуйте скільки зможете для закупки цих сенсорів. Всім добра та найшвидшого отримання PR!
-
В gckey у Вас має бути final decision і інформація про eCoPR. В нас Approved для головного аплікантів, і submitted для депендантів.
-
Як це тимчасовий номер де його можна побачити
-
нічого не буде. свою ситуацію опишете в пояснювальному листі (LOE) детально. ви не одні. багато людей без доків і отримують PR. головне грамотно все написати. якщо не впевнені в своїх силах- зверніться до консультанта
-
а тут вже сеція Obtaining a certified true copy of a document When the format required is a certified true copy of the original, you must ensure certification of all pages in the copy of the document. The certification must be done by a recognized authority in the country or territory in which the original documents were issued. To find out which authorities are recognized to certify copies of official documents, consult the list of recognized authorities . The authority certifies that the copy of the document submitted is identical to the original document. You must have the following certified as a true copy by a recognized authority: • Any electronic document • Any original document that: ◦ Bears in electronic signature; or ◦ Does not bear an original seal or signature. Note that the following professional organizations in Québec are not considered to be recognized authorities: • Commissioner of oaths • Lawyers • Translators • Counsellors at local employment centres
-
там є посилання сюди www.quebec.ca/en/immigration/required-documents-formats#c175600
-
Добрий день.Прийшли бенефіти.Які далі дії виконати ,щоб оформити проїзний,получити знижку в спортзал дітям і т.д. Дякую.
-
Подскажите, а Alberta Techpathway работает же? По ней сейчас Альберта отбирает кандидатов? И еще как долго нужно работать по НОКу, который входит в эту программу? У меня есть год работы в ТЕЕR 2. Но компания меня сейчас хочет перевести на другую позицию, которая подпадает под эту программу. Я требований по продолжительности работы на конкретной позиции для этой программы не видела. Их действительно нет?
-
Зі свого досвіду : я вимагала написати телефони. Бо якщо IRCC перевіряє - вони дзвонять, а не пишуть. Особливо для іноземного.
-
В Альберті ви звертаєтеся у рекріейшн центр із ворк пермітами та паспортами, щоб оформити членський квиток на безкоштовне відвідування рекріейшн центрів у вашому місті (а також певних музеїв, парків і тд). Або ж можете звернутися в Сервісний центр (мені якраз такий варіант виявився найзручнішим)
-
Засабмітили аплікацію в січні. Також WP до травня 2025, на подовження не подавались. Думали що вистачить часу.