PR CUAET
-
Добрий день.Прийшли бенефіти.Які далі дії виконати ,щоб оформити проїзний,получити знижку в спортзал дітям і т.д. Дякую.
-
Подскажите, а Alberta Techpathway работает же? По ней сейчас Альберта отбирает кандидатов? И еще как долго нужно работать по НОКу, который входит в эту программу? У меня есть год работы в ТЕЕR 2. Но компания меня сейчас хочет перевести на другую позицию, которая подпадает под эту программу. Я требований по продолжительности работы на конкретной позиции для этой программы не видела. Их действительно нет?
-
Зі свого досвіду : я вимагала написати телефони. Бо якщо IRCC перевіряє - вони дзвонять, а не пишуть. Особливо для іноземного.
-
В Альберті ви звертаєтеся у рекріейшн центр із ворк пермітами та паспортами, щоб оформити членський квиток на безкоштовне відвідування рекріейшн центрів у вашому місті (а також певних музеїв, парків і тд). Або ж можете звернутися в Сервісний центр (мені якраз такий варіант виявився найзручнішим)
-
Засабмітили аплікацію в січні. Також WP до травня 2025, на подовження не подавались. Думали що вистачить часу.
-
Альберт.Калгарі.
-
супер. вітаємо. вже 30 число опрацьовують
-
Електронний - канадський. Іноземні - вони робили скан. Але підпис електронний був на листах, на одному підпис від руки, на двох* листах є штампи компанії мокрі. Інші не мали
-
дивіться в акаунті
-
eligibility passed
-
розумію, якби був би диплом тут і не приколи з обліком, я теж би так робив, але теперішня ситуація заставляє шукати шлях з найменшою кількістю кроків :)
-
в липні будемо відкривати шампанське (в мене якраз день народження 🎊)
-
я казав що літо буде жарке🌴
-
ну я робив по аналогії з RSWP щоб не придовбались