PR CUAET
-
Електронний - канадський. Іноземні - вони робили скан. Але підпис електронний був на листах, на одному підпис від руки, на двох* листах є штампи компанії мокрі. Інші не мали
-
дивіться в акаунті
-
eligibility passed
-
розумію, якби був би диплом тут і не приколи з обліком, я теж би так робив, але теперішня ситуація заставляє шукати шлях з найменшою кількістю кроків :)
-
в липні будемо відкривати шампанське (в мене якраз день народження 🎊)
-
я казав що літо буде жарке🌴
-
ну я робив по аналогії з RSWP щоб не придовбались
-
Круто. А Сертифікат Квебеку вже є чи нема?
-
Это конкретные вопросы по конкретным кейсам. Разве не возможность взять справку о не судимости, не возможность подтвердить диплом, не возможность подтвердить школу не является путем к гуманитарной программе. Это больше чем флуд, это проблема которая у каждого кто выехал с Крыма, Донецка или Луганска.
-
Сегодня была в Торонто, подавала на оформление паспорта. Талончик был на 10, попала только к 2 часам. До 12 не принимали из-за каких то проблем. Много было с Виннипега, кто опаздывал на самолет. Были люди с одним слотом, но подавали на двоих и даже троих детей. Правда они издалека приехали, может поэтому разрешили. Кто с Торонто и близлежащих городов сегодня не приняли, перенесли на другие дни.