PR CUAET
-
Ви подавали форму про доходи разом з аплікацією?
-
Вітаю, підскажіть будь ласка. Якщо у мене 2 громадянства (України та Болгарії) та мені потрібно отримати Criminal record з обох цих країн, з Болгарії це буде відповідно до болгарського паспорта. Яким чином пояснювати в IRCC чого у мене довідка про несудимість видана не на українські документи? І чи потрібно це якось пояснювати?
-
Така ж ситуація,отримав новий ворк перміт,до тої ж дати що й старий)
-
Значить було невірно. Заповнбйте ще раз і подайте через кабінет
-
При можливості подавайте документи всіх аплікантів, що ви є платоспроможними і можете забезпечити себе. Але звісно найголовніше це подати головного апліканта
-
Доброго дня! Якщо я подалася на ПР в одному кейсі із чоловіком (він головний аплікант), то чи можу я на деякий час виїхати із Канади (на місяць-два) по справам сімʼї? По кейсу чоловік здав біометрію ще напочатку року, а мене тільки як місяць тому запросили на біометрію, я її вже здала десь 3 тижні тому.
-
Чи є у вас форма rc151 , яку ви посилали ?
-
Вам ж потрібно дати актуальні дані, наприклад ми як подавали чоловік працював на іншій роботі в 23р, тому краще оновити і подати чеки з останніх місяців вашого доходу Але кожен подає що може подати🙌🏻
-
Дякую дуже-дуже ☺️
-
Мені півроку тому в Едмонтоні написали,що можна.
-
Доброго дня. Я коли подавався то також був головним аплікантом і моя дружина через декілька місяців виїхала в Україну по сімейним справам на декілька місяців та потім повернулася. І нічого страшного не сталося. Резиденції все ж таки отримали і ніяких заперечень не було. Тому сміливо можете їхати. Закон не забороняє.