PR CUAET
-
Доброго дня! Якщо я подалася на ПР в одному кейсі із чоловіком (він головний аплікант), то чи можу я на деякий час виїхати із Канади (на місяць-два) по справам сімʼї? По кейсу чоловік здав біометрію ще напочатку року, а мене тільки як місяць тому запросили на біометрію, я її вже здала десь 3 тижні тому.
-
Чи є у вас форма rc151 , яку ви посилали ?
-
Вам ж потрібно дати актуальні дані, наприклад ми як подавали чоловік працював на іншій роботі в 23р, тому краще оновити і подати чеки з останніх місяців вашого доходу Але кожен подає що може подати🙌🏻
-
Дякую дуже-дуже ☺️
-
Мені півроку тому в Едмонтоні написали,що можна.
-
Доброго дня. Я коли подавався то також був головним аплікантом і моя дружина через декілька місяців виїхала в Україну по сімейним справам на декілька місяців та потім повернулася. І нічого страшного не сталося. Резиденції все ж таки отримали і ніяких заперечень не було. Тому сміливо можете їхати. Закон не забороняє.
-
Читала, що у однієї жінки не прийняли. У неї дочка 16 років. Моєму також. Я вже готуюся до баталії. Не мають права не приймати
-
Додав але не впевнений що вони його отримали,хоча підтвердження на мейл прийшло
-
Дякую за відповідь. Тобто це не буде проблемою?
-
Ніде не пише,що не можна виїжджати. Принаймні я не зустрічала цього в програмі
-
Добрий день. В формі IMM 0008 є питання про national identity document, тут вводити дані лише якщо пластиковий документ чи якщо книжечка теж? Якщо серія паспорта НЮ, то як правильно ввести літеру Ю англійською? Дякую за відповідь.
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/forms/rc151.html