PR CUAET
-
У вас транскріпта (оцінки) не було, чи була вимога підтвердження типу WES?
-
Ми робили, рівно 3 місяці від подачі до отримання паспорта у поштову скриньку
-
Просто коли мине три місяці і якщо вам не далеко то краще до них навідатись і не чекати коли зʼявиться на сайті «прибув до установи».Якщо вам далеко то писати на емейл який буде вказаний на коді який вам видадуть після подачі. Зі змістом що оскільки минуло три місяці після подачі ви хочете дізнатися чи є ваш паспорт. Мені відповіли коли очікується доставка паспортів і після цього я поїхала забирати. При цьому в день отримання через декілька годин змінився статус. І ще аж через два тижні коли я з цим паспортом вже була весь цей час в іншій країні стасус таки змінили на те що мені його видали🤣Тобто в той день коли я була за тисячі кілометрів від консульства
-
Раніше з dhl приходило швидше. Потім люди писали що даремно гроші витрачали на це. Я сама після того як прочитала заяву яку потрібно висилати в консульство засумнівалась і дочекалася щоб забрати від них. Тому що в заяві писало що консульство не несе відповідальності за те що dhl доставить чи не доставить. Тобто я зробила висновок що я заплатила консульству і нехай вони мені віддадуть готовий. А то якщо з dhl паспорт зникне то винних немає. Якось так. Вам вирішувати
-
Вроді так не можна ті хто получе пр від нової програми не зможеме бути спонсором
-
Напишіть, можливо хтомь робив паспорт, за скільки приблизно отримали?
-
Дякую 🙏, я побачила і швидко зареєструвалась.