PR CUAET
-
Добрий день. В формі IMM 0008 є питання про national identity document, тут вводити дані лише якщо пластиковий документ чи якщо книжечка теж? Якщо серія паспорта НЮ, то як правильно ввести літеру Ю англійською? Дякую за відповідь.
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/forms/rc151.html
-
Дякую за інформацію. На провінційному етапі не подавала дані наших українських паспортів, все добре, номінацію отримали без проблем. Не знаю, чи так само робити на федеральному етапі чи все ж подати дані.
-
А як подавалися на медичну карту?
-
Добрий день всім) Скажіть будь ласка можливо хтось подавався на програму NLPNP Skilled Worker як кухар (Cook) (чи можливо по іншим NOCам звичайно) ви перекладали свій диплом з України, якщо він не профільний по цій професії? І чи завірили ви нотаріально переклади для цієї програми українських документів?
-
У наc WP до вересня 2025… Теж не подавались на продовження.. але ще проблема з тим що в чоловіка паспорт до 2026го тож сильно нас не продовжать… Записалась до адвоката щоб проробити план дій якщо справа затягнеться…. Податись на новий WP не проблема, проблема зробити новий паспорт(((Якщо комусь буде цікаво можу написати потім що він порадить нам.
-
Мы уже кинулись и сделали заранее
-
Напишу 21го травня обовʼязково!
-
Про МЕДИЧНЕ обслуговування. Мені потрібна консультація лікаря, RAMQ ще нема. Є тільки номер реєстрацііна неі. Дзвонила по 811 щоб поговорити з медсестрою і отримати направлення на консультацію. Медсестра передзвонила сама, годину розмовляла. Направила на запис до лікаря навпротязі 10-14 днів. А на записі до лікаря сказали у мене нема brown card, чи нема RAMQ, і мій номер реєстраціі аплікації ім не підходить, то не можуть записати до лікаря. Направили зв'язатися з PRAIDA (settlement and assylum). Дзвонила туди. Там не розбери що по телефону. Напевно доведеться іхати особисто. Проте підозрюю, що вони ніякого відношення до CUAET не мають. Куди іти щоб отримати консультацію?
-
Напишіть будь ласка потім про паспорт.