PR CUAET
-
Напишу 21го травня обовʼязково!
-
Про МЕДИЧНЕ обслуговування. Мені потрібна консультація лікаря, RAMQ ще нема. Є тільки номер реєстрацііна неі. Дзвонила по 811 щоб поговорити з медсестрою і отримати направлення на консультацію. Медсестра передзвонила сама, годину розмовляла. Направила на запис до лікаря навпротязі 10-14 днів. А на записі до лікаря сказали у мене нема brown card, чи нема RAMQ, і мій номер реєстраціі аплікації ім не підходить, то не можуть записати до лікаря. Направили зв'язатися з PRAIDA (settlement and assylum). Дзвонила туди. Там не розбери що по телефону. Напевно доведеться іхати особисто. Проте підозрюю, що вони ніякого відношення до CUAET не мають. Куди іти щоб отримати консультацію?
-
Напишіть будь ласка потім про паспорт.
-
Обовʼязково🙏
-
Буду вдячна ,теж цікаво
-
Це звичайна процедура яка була і до програми cuaet. Мій чоловік служив і я це вказувала при подачі на візу і на ПР. І я додавала мілітарі форму і лист пояснення. Також я заповнювала додаткову форму на себе бо мала колись давно державну посаду. Тож не хвилюйтесь, зробіть просто про всяк випадок переклад
-
Сподіваємось, якщо будуть довго розглядати - довше ніж до квітня-травня 2025, то зроблять можливість податись на bridge work permit.
-
Так треба було самим рамкю подзвонити аони б дали номер картки
-
Там мова не проиевалюація а про сертіфайд тру копі
-
Можна також подаватись на ВП і за гуманітарними обставинами, мотивуючи що на ПР подались, але бріджинг не зробили для нас ще. Але знову ж таки… що робити з коротким паспортом(((
-
На продовження
-
знаю тільки за онтаріо як і що за решту не тямлю бо там не бував
-
Ні не вийшов…. але треба соломку підстелити😂Тут без паперів і дозволів можна вилетіти як корок з пляшки
-
Доброго дня, поділіться, моживо у когось була подібна ситуація: маю 11 місяців роботи в Манітобі на одну кампанію, на даний момент - працюю на іншу, при подачі на MPNP, попередній досвід в 11 місяців - не береться до уваги (так як, на новому місці є тільки місяць зайнятості)? Потрібно знову пів року, і новий договір від одного роботодавця? буду вдячний за інформацію
-
якщо на час подачі строк дії не вийшов то не турбуйтеся