PR CUAET
-
На продовження
-
знаю тільки за онтаріо як і що за решту не тямлю бо там не бував
-
Ні не вийшов…. але треба соломку підстелити😂Тут без паперів і дозволів можна вилетіти як корок з пляшки
-
Доброго дня, поділіться, моживо у когось була подібна ситуація: маю 11 місяців роботи в Манітобі на одну кампанію, на даний момент - працюю на іншу, при подачі на MPNP, попередній досвід в 11 місяців - не береться до уваги (так як, на новому місці є тільки місяць зайнятості)? Потрібно знову пів року, і новий договір від одного роботодавця? буду вдячний за інформацію
-
якщо на час подачі строк дії не вийшов то не турбуйтеся
-
Мама отримала візу ще у 2022 році, але летіла вперше сьогодні
-
Нет такого закона😂 Если человек в 2014-2022 жил в Крыму, то ему нужна справка о несудимости из России, т.к Украина не может гарантировать, что человек ничего не нарушил на неподконтрольной территории. Прокатить может и без нее, но лучше иметь и с Украины и с России на всякий случай.
-
а що за bridge ви маєте на увазі? to extend work permit?
-
Теж дуже цікавить питання, я читала що б мали б дати, але по факту мама наша прилетіла сьогодні і їй не дали перміт в аеропорту нажаль, не знаю чи треба було просити чи що, ще й в мами мови немає...
-
Це коли при подачі аплікації на федеральному етапі і отриманні AOR можна податись на ворк перміт поки чекаєш свій пр щоб не втратити легальний статус
-
Нет такого закона😂 Если человек в 2014-2022 жил в Крыму, то ему нужна справка о несудимости из России, т.к Украина не может гарантировать, что человек ничего не нарушил на неподконтрольной территории. Прокатить может и без нее, но лучше иметь и с Украины и с России на всякий случай.
-
Поділіться контактами іміграційних консультантів в Онтаріо І ще питання: хтось пробував подаватись на PR через співмешканця (канадця), якщо прожити з ним рік? Дівчата, якшо хтось знає, напишіть мені в приват свою інформацію стосовно цього. Дякую!
-
-
Дякую)