PR CUAET
-
Теж дуже цікавить питання, я читала що б мали б дати, але по факту мама наша прилетіла сьогодні і їй не дали перміт в аеропорту нажаль, не знаю чи треба було просити чи що, ще й в мами мови немає...
-
Це коли при подачі аплікації на федеральному етапі і отриманні AOR можна податись на ворк перміт поки чекаєш свій пр щоб не втратити легальний статус
-
Я переслала ваш пост у гілку "Довідки про несудимість" t.me/prcuaet/117894
-
Нет такого закона😂 Если человек в 2014-2022 жил в Крыму, то ему нужна справка о несудимости из России, т.к Украина не может гарантировать, что человек ничего не нарушил на неподконтрольной территории. Прокатить может и без нее, но лучше иметь и с Украины и с России на всякий случай.
-
Є міжнародне визнання кордонів держав. І давайте в гілку флуд
-
Адвокат з сусіднього каналу робив запити щодо цього декілька місяців тому, відповіді поки немає
-
Скажіть,будь ласка,ви на нього окремо подивилися?
-
Поділіться контактами іміграційних консультантів в Онтаріо І ще питання: хтось пробував подаватись на PR через співмешканця (канадця), якщо прожити з ним рік? Дівчата, якшо хтось знає, напишіть мені в приват свою інформацію стосовно цього. Дякую!
-
Але при цьому людина й не жила в росії. Адже Канада не визнає Крим російським. Тож, вимагати довідку з росії від українця, який ніколи не проживав у росії - нелогічно. Сподіваюся, буде якесь пояснення з офіційних джерел, що саме робити таким людям.
-
У свідоцтві про народження чи перекладається по батькові на англійську - моє та моїх батьків? Але ж по батькові мого, наприклад, у паспорті нема. Так й у батьків у закордонному паспорті їхніх по батькові нема.
-
Дякую)
-
до речі знаю доброго міграційного адвоката, можливо вона може точніше відповісти на ваше питання з строком дії паспорту
-
дякую, не знав про це
-
Але якщо людина прийняла російське громадянство, то, логічно, що довідка з РФ необхідна.
-
А про кордони ніхто і не сперечається. Справа у неможливості держави надати валідну інформацію щодо наявності судимості громадянина на неподконтрольній їй тереторії. Тому і можуть просити довідку від того хто може надати таку інформацію.
-
А що вже казати таким людям як я до 25 рокуWP і плюс всі інші і родині теж мають різні місяці до 25 року і ми ще не подобались , з лютого чекаємо паспорти нові а їх все немає в немає ( інша гілка чату але то моя біль з чим моментом ) ))
-
Сподіваюся, відповідь буде. Бо вона потрібна
-
Вы правы, но нужны официальные разъяснения. Как я вижу, человек жил на территории, которая находится под контролем России уже 10 лет. И если он натворил на ней что-то, то об этом знает Россия, а не Украина.
-
Давайте в іншу гілку. Це гуманітарна тема. Довідки про несудимість стосуються всіх програм без виключення, тому для них окрема гілка виділена t.me/prcuaet/117894
-
Інформація з фейсбуку, зі сторінки консульства
12 Jan 2024, 17:45
167048/430573
4 minutes ago