PR CUAET
-
Мне кажется что офицеры действуют (и правильно делают) в первую очередь в интересах Канады. В интересах Канады убедиться что человек действительно не совершал преступления последние 10 лет. Как это сделать - справка о несудимости. Они знают что в Крыму вопросами юстиции с 14 года занимается рф. Да, нелегально, да по всем международным нормам она не имеет права этого делать, но она это делает. Ну такая вот неприятная реальность, никуда от нее сейчас не уйти. И вот ставя интересы Канады на первое место, офицер может запрашивать сведения от тех, кто этими сведениями может располагать. Пусть и по международным нормам располагать не должен. Это мое личное мнение, мне оно кажется логичным🤔
-
Дочекайтесь звʼязку з оператором в CRA і повідомте цю інформацію в телефонній розмові. Навіть якщо ми вказуємо інформацію про world income в рік коли стали резидентом Канади, вони чомусь просять окремо їм надати цифри. Якщо ви приїхали в 2023 році Вас спитають за 2023, 2022 та 2021 роки. Все одно буде швидше зателефонувавши, ніж писати форми і чекати, коли вони їх отримають та приймуть до розгляду.
-
Доброго вечора. Ми отримали портал 2 і грузимо фото, а нам вибиває що too bright or too dark. Робили в Steples. Хтось стикався з цим? Чи грузили всерівно?
-
Чоловіки, як Ви зараз берети довідки про несудимість з Украіни?
-
живу в нл, жильё есть. 750 долларов за квартирку в Корнер Бруке. Про медицину хз, но пломбу поставили за 2 захода в течении 2 недель. А с зимой что не так? Снега очень много, но дороги чистят. У меня полноприводный сув, так что этой зимой больших проблем не было. Работа в принципе есть, но если не продавцом в Валмарт, то надо поискать
-
-
Добрий вечір, в нас така ситуація нам прийшов запит на додатковий документ ECA, але він прийшов датований після подачі аплікації . Ми свідомо відправили документи без еволюції диплому тому що він не був готовий на той момент. Сьогодні прийшов запит на цей диплом, але там написано що він не буду зарахований після того як ви вже заповнили та підписали аплікацію, в когось було таке, дякую за відповідь. На що можна очікувати?
-
В мене такі ж помилки були, поїхали в шопперс драг маркет, их фотки сразу прошли. У меня ще разрешение не то було
-
Доброго вечора.Підкажіть будь ласка,а коли можна відновити виїзд за кордон після пластику чи після ecopr?
-
Поки що отримав тільк. Повідомлення на імейл
-
Не зважайте на це, сабмідте так як є. Таке буває часто!