PR CUAET
-
Так на пошту
-
Всім привіт! Прийшов час і нам поділитися своїм результатом🙌 AOS NOC 95109, розгляд заявки 3,5 місяці. З дозапиту були пейстаби за останні 2 місяці і імейл менеджера(на наступний день їй написали). Документи, які надсилали «вдогонку» в квітні - прийняли)
-
Дякую вам за відповідь, але ми відправили переклад диплому, разом з усіма витребуваними документами, ми не додали лише івалюцію диплому, тому що на той момент ми вже чекали її майже 3 місяці. І вирішили відправляти без того документу. І дарма, тому що через 8 днів той клятий переклад прийшов. Але було вже пізно, нажаль. І от зараз ми отримали такий імейл.
-
Завтра можна буде записатися на прийом в Генеральне консульство України в Торонто У вівторок, 14 травня, о 18 годині за місцевим часом можна буде записатися на прийом в Генконсульство для оформлення закордонних паспортів та вчинення нотаріальних дій. Буде відкрито слоти на другу половину червня. Дипвідомство нагадує, що тимчасово призупинено вчинення консульських дій для чоловіків 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном (за винятком заяв про оформлення посвідчень особи на повернення в Україну). #новини
-
Ні, якби ж було
-
Перенесла ваше повідомлення в гілку Хронологія
-
Всім привіт! Прийшов час і нам поділитися своїм результатом🙌 AOS NOC 95109, розгляд заявки 3,5 місяці. З дозапиту були пейстаби за останні 2 місяці і імейл менеджера(на наступний день їй написали). Документи, які надсилали «вдогонку» в квітні(не аоикріпили WES та джоб офер спочатку) - прийняли)
-
Мені все рівно. Закон один. Буду сваритися😭. У мене виходу немає.
-
Шановні друзі. Не завжди є фінансова можливість йти на навчання на 4 роки да і ситуаціі в житті бувають різні. Як альтернатива- поділюся з вами власним досвідом онлайн навчання в IAP Career College . - займаєтеся в зручний для вас час. -можете використовувати перекладач, за необхідності - матимите High Quality Professional Certificates ( відразу пишу відповідь на часті запитання - Is IAP College recognized in Canada? Yes. The accreditation is with the Better Business Bureau.) - ціна від 97 $ -дуже багато курсів в різних напрямах для людей , які планують підвищити свій рівень та професійні навички – також для тих хто хоче відкрити мати свій власний бізнес 100+ Certificate Courses www.iapcollege.com/586-117.html With the International Association of Professions Career College, you can quickly earn a certificate in your dream career for an affordable price. Наступного разу, коли хтось запитає: «Чому я маю найняти вас для кар’єри вашої мрії?» Уявіть, що ви можете сказати: «Я професійний фахівець із сертифікатом коледжу кар’єри Міжнародної асоціації професій». З IAP Career College ви можете отримати сертифікат про кар’єру вашої мрії за доступною ціною. Ви можете розпланувати своє навчання на все життя та отримати сертифікат лише за 4 тижні на неповний робочий день, не виходячи з дому. Розпочніть, натиснувши на курси нижче : www.iapcollege.com/586-117.html З повагою Софія Садовська ! Marketing Group: All Certificate Courses www.iapcollege.com/586-117.html
-
Адвокат каже, що дипломи не мають значення для PEQ. Не схоже, що їх треба навіть завіряти в цьому випадку. m.youtube.com/watch?v=_sL-EgbehIc&t=563s&pp=ygUNcXVlYmVjIGR6ZXJhIA%3D%3D