PR CUAET
-
Привіт. Мене звати Вадим і я засновник цього чату PRCUAET. Це мій волонтерський проєкт. Просто рік назад таким чином захотілося допомогти новоприбулим розібратися з процедурою подачі на PR і зекономити чималі гроші👌. Я та команда модераторів уже декілька місяців витрачаємо по декілька місяців по декілька годин щоб чат був корисним для вас. Прошу вас підтримати мою ідею закупити 38 сенсорів для постійного контролю рівня глюкози FREESTYLE LIBRE 2 у діток діабетиків. gofund.me/94d3fe15 Чому 38? Тому що 11 травня мені 38). Замість слів подяки за чат, привітань та подарунків будь-ласка перерахуйте скільки зможете для закупки цих сенсорів. Всім добра та найшвидшого отримання PR!
-
Привіт. Мене звати Вадим і я засновник цього чату PRCUAET. Це мій волонтерський проєкт. Просто рік назад таким чином захотілося допомогти новоприбулим розібратися з процедурою подачі на PR і зекономити чималі гроші👌. Я та команда модераторів уже декілька місяців витрачаємо по декілька місяців по декілька годин щоб чат був корисним для вас. Прошу вас підтримати мою ідею закупити 38 сенсорів для постійного контролю рівня глюкози FREESTYLE LIBRE 2 у діток діабетиків. gofund.me/94d3fe15 Чому 38? Тому що 11 травня мені 38). Замість слів подяки за чат, привітань та подарунків будь-ласка перерахуйте скільки зможете для закупки цих сенсорів. Всім добра та найшвидшого отримання PR!
-
це як наче секрет якийсь, нічого не відомо з консульством Едмонтона, слоти - секрети, імʼя віце-консула - секрет (я не побачила інфи), все тишком нишком, сам собі вирішує питання як хоче ( кричати на людей привселюдно, інваліду при всіх висказуватися, що не треба йому той паспорт, приходь краще за місяць на продовження і всяку єресь, словом, палки в колеса кожній людині ставить)
-
Доброго вечора! Напишіть будь ласка хто знає. Чи можу я не віддавати старий закордонний паспорт дитини при подачі на новий?
-
Доброго вечора. Сьогодні була в консульстві, та бачила на свої очі ситуацію, хлопцю 16 років і немає внутрішнього паспорту. Сказали що в Канаді немає установи що виготовляє внутрішні документи. Треба їхати до Європи або в іншу державу де є Організація Документ і там робити.
-
Можете. Ми сьогодні отримали для дитини другий. Перший ще діючий ( але не довго )
-
Привіт , хтось має хронологію для прикладу ? Здана біометрія , прийшло підтвердження, що заявка прийнята, тепер думаю , коли чекати наступних новин