PR CUAET
-
За таке партнери більше не дадуть грошей на попил. Так шо навіть думати забудьте
-
Можливо у вас певний ліміт скільки транзакцій за день ви можете оплатити і ліміт скільки саме можете використати коштів , спробуйте піти в банк і запитати. У мене також був ліміт на суму яку можу використати за місяць я попросила в банку і мені добавили , то я змогла оплатити ..якщо це не спрацює , спробуйте іншого дня оплатити , або дайте комусь налічку ( друзі, знайомі) і попросіть вам оплатити ) обовязково збережіть копію оплати 🙂вам буде вона потрібна
-
А небажання бути щасливим поціновувачем повістки своєї країни?) Всі ж бачать як міняються погляди законотворчих органів від логічних до абсурдних. Ті самі електронні повістки, спочатку «може прийти» тепер виправдовуються «немає такого поняття, була технічна помилка», а через 3 місяці буде вже «виникло нове поняття, вам електронна повістка»
-
А якщо я продав нерухомість давно і це лежало в готівці? Суть питання в тому чи при декларації в Канаді будуть питати звідки кошти ?
-
Не думаю що просте небажання виконувати якийсь закон своєї країни є достатнім поясненням для Канади