PR CUAET
-
Я вже бачу як вони дають в міжнародний пошук кілька мільйонів українців
-
Ну то що мені повістка прийде на імейл в Канаді то до одного місця, питання чи як встанеш на облік то чи приймуть документи на паспорт
-
Дякую за відповідь. Тобто у вас досить свіжі дані уже були в системі тому все добре підтягнулось, я замітив що хто проходив ВЛК ще там 5-10-15 років назад там все криво косо
-
Кому треба паспорт будуть все робити аби його тільки отримати, тому нема сенсу це мусолити
-
Коли останній раз проходили ВЛК?
-
Ну от, сенс тих « телодвіженій».. В мене наприклад так само немає ні рахунку в Укр банку, ні дії і тд)) Мені то все робити- вносити себе в базу, а вкінці отримати повістку в кращому випадку в ТЦК для «уточнення даних» - звідки ти з 99,9% вірогідності йдеш на 15хвилинне ВЛК - після чого тебе вже розподіляють до ВЧ)))
-
Скоріш за все помилка. Навіть як виплатять, то потім заберуть. Тому не радила б їх витрачати
-
Да именно так.. особенно если пока был в бумажном варианте не однократно терялись. Данные...а потом пришли гости. Сразу забрали все данные .в первую очередь военкомат и паспортный стол забирали.а тут оппа и ты сам дал свои данные в резерв+ ну этим же грех не воспользоваться
-