PR CUAET
-
Коли останній раз проходили ВЛК?
-
Ну от, сенс тих « телодвіженій».. В мене наприклад так само немає ні рахунку в Укр банку, ні дії і тд)) Мені то все робити- вносити себе в базу, а вкінці отримати повістку в кращому випадку в ТЦК для «уточнення даних» - звідки ти з 99,9% вірогідності йдеш на 15хвилинне ВЛК - після чого тебе вже розподіляють до ВЧ)))
-
Скоріш за все помилка. Навіть як виплатять, то потім заберуть. Тому не радила б їх витрачати
-
Да именно так.. особенно если пока был в бумажном варианте не однократно терялись. Данные...а потом пришли гости. Сразу забрали все данные .в первую очередь военкомат и паспортный стол забирали.а тут оппа и ты сам дал свои данные в резерв+ ну этим же грех не воспользоваться
-
-
Подруга 40 з України везла, по 10 тис 4 людини. Знайомий летів з Варшави в в Німеччині декларував. В Німеччину вваозив готівкою, варшава франкфурт. Але в нього паспорт євросоюзу. І все одно було гірше як в Польщі
-
З 28 Березня. Дві отримали швидко на протязі тижня, а третя десь на днях тільки буде. Але там фото переробляли і 5 квітня завантажили
-
Хоч одному в віку від 18-60 років, прийшло те що дані оновлені та не треба в ТЦК для уточнення даних?) Бо усім моїм знайомим (та усім моїм друзям) прийшло що у розшуку) після оновлень даних )) і що треба в ТЦК для уточнення даних… По суті, дійшли до такого висновку, що призовники ( 18-60р) самі реєструючись в цій системі, і створюють ту базу даних 🤣😁 Це все для «залякування» людей як на мене
-
можете ще розглянути варіант переказу частини коштів з рахунку в Європі на свій рахунок в банку Канади