PR CUAET
-
Подскажите пожалуйста, как заказать паспорт?
-
Shhh... quiet now. Muted 𝔚𝔞𝔱𝔨𝔦𝔫𝔫𝔰 𝔊𝔩𝔢𝔫 for 1 day.
-
/mute 1d
-
18 місяців чекати, подавати
-
Какие есть и способы регистрации кроме как через банк? Скажите пожалуйста
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, в Украине я работала врачём ( детский офтальмолог). Кто знает, какие шаги надо предпринять для подтверждения своего диплома и специализации чтобы работать по специальности в Канаде в Едмунтоне?
-
Дякую за відповідь. Тобто шансів щоб працювати в Канаді ніяких, поки не отримати ПР? Вірно?
-
Якщо в Європі з банку знімали то не мало б бути проблем. Подругу у Пооьщі походження не питали, було десь 50. А знайомій їхав з Німеччини, то заставили плказати виписки з банку, що він ті гроші отримував
-
Може бути раніше якщо раніше ПР одержите. Якщо ПР то з першого дня ПР
-
Можна не робити, ми можемо взяти паперовий, перекласти та передати в Канаду
-
Всім привіт! Чи комусь приходили child benefits раніше, ніж 18 місяців перебування в Канаді? Чи то різні CCB and ACFB???
-
Ось мовні вимоги Проте пройти реально в вибірку з цим нереально наразі Треба англ старт від 8-9
-
Якщо є рік досвіду роботи в Канаді, то Ви можете пройти в ЕЕ за напрямом СЕС. Для TEER 2-3 з мови там вимога від 5 балів…
-
Лично знаю с десяток в Ванкувере
-
Ю4ю для тих хто жив в Україні на 11 лютого 2022. З Канади я повернулася в 2018
-
Згідно з оф новинами - зверху. Медики, фармацевти, військовозобовʼязані Решта - ні Що сталося на кордоні Львівщини можуть коментувати лише учасники дійства І бажано слухати позиції обох сторін для розуміння ситуації
-
Чому питаю, бо є інфо що на Львівщині прикордонники не випустили з України жінок за відсутності облікових даних, хоча вони не мають відношення до фармацевтів чи медиків чи інших що зазначені у таблиці вище. Можливо це сталося через те що прикордонники ще самі не отримали роз'яснення від керівництва
-
Мову при вступі в Альберті не треба здавати, якщо маєш 2 роки навчання англійською в post secondary.
-
Доброе утро может кто-то будет ехать на следующей неделе из Калгари в Эдмонтон в посольство?Есть возможность взять одного пассажира?Пишите в лп
-
Знайомий в Києві в минулому був непридатний через діабет, тепер ні. Він все подав все заповнив все офоримв в ТЦК, повістка нова до ТЦК прийшла щойно. Я думаю, просто тому що ці *censored* все роблять через *censored*.
12 Jan 2024, 17:45
167413/433028
3 minutes ago