PR CUAET
-
Вітаю! Дорогенькі, потрібна порада, можливо хтось з вас брав довідку про не судимість з Ізраїлю, на якій мові ви заповнювали бланк,на івріті чи на англійській?
-
Це власник цього чату! В чаті 28к людей, всі користуються важливою інформацією для отримання ПР і не тільки, в тому числі від імміграційних консультантів абсолютно безкоштовно, тоді як на одній консультації зберігають щонайменше 150-200 кад. Тому попросити задонатити діткам для збору пару доларів це вже не таке велике прохання. Вас персонально ніхто не змушує Але, камон, з 28,299 людей 77 донатів?
-
Має бути мінімум B2 по всім
-
Портал 2 - essentially a confirmation of your PR
-
😁 ну тоді мене чуйка про підвох не підвела
-
1) автоматично ( як на ютубі якщо проходите тестові) 2) автоматично В принципі ви коли зайшли на аудіювання то воно само до кінця все переключається. Потім відразу читання. Там можна переключати самостійно в переходити на різні питання як вам зручніше. Далі відразу письмовий тест. Після цього вас ведуть вже на спікінг.
-
Vadym. Дуже схожий, бо по всіх чатах одне й те саме ще й претензії що народ недостатньо донатить. Так благодійни кошти не збираються
-
Які саме скамери?
-
Дякую за вашу підтримку
-
Є повно різних програм , ІRCC -дуже загружене імігрантами , на нашу програму я вважаю що надали замало офіцерів до розгляду , тому все так призупинилось а насправді напочатку хто подався все дуже швидко )Терпіння і видержки , будем надіятись , що кожен отримає добро, хто подався🙏🙂
-
І ще одне що таке портал 2 дякую
-
Мова про Канаду - бакалаврат в університеті 4 роки. В Європі - так - в деяких приватних університетах можна отримати диплом за 3 роки - але не у всіх.
-
Ми також подали в грудні і ще в очікуванні, по тракеру видно , що « грудневих» ще не розпочали розглядати , не знаю поки ні єдиного кейсу …🙂😬
-
Довгий процес З новими програмами завжди так Обкатують перші декілька заявок щоб розуміти які проблеми чи запитання до аплікантів можуть бути Вже є людина в чаті яка отримала портал 2 Але вона подавалася в перший день як тільки вийшла програма Так шо чекайте Ви не одні чекаєте, нас тисячі
-
Починають думки зʼявлятися що це все довгий процес а може і розіграш