PR CUAET
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, почала заповнювати анкету на 3 сторінці питає мета поїздки, та не пропонує для travel. Що потрібно обирати? Дякую
-
Що краще / дає більше балів для PR в залежності від посади (при умові, що робота в одній і тій самій компанії): - Project Manager or - Project Control Lead?
-
Так бакалаврат в універі 4 роки. Хіба ні? Як ви за 2 роки вже отримуєте диплом бакалавра?
-
Скажіть, наразі потрібен нотаріальний дозвіл від батька на вивіз дитини по ю4ю? Та якщо ні, де можна подивитись оф інформацію ( де є перелік документів)
-
Спасибо, уже все заполнила.
-
Там же вроде после нетт, спрашивают собираетесь ли работать "садик, кухня и бла бла" говорите нет и пошло дальше Я визы делала на днях , у нас тоже год прошел- писала нет и дальше шли эти вопросы
-
дякую, а можете порадити гарного перекладача в Альберті?
-
Довідка про несудимість потрібна буде на федеральному етапі. Закордонний паспорт і так перекладений, додаткового перекладу не треба. Диплом треба перекладати, крім випадку, якщо він за замовчуванням містить англомовний переклад. Можна робити переклад в сертифікованого Альбертівського перекладача, тоді не треба ні афідевіту, ні апостилювання. Зараз вже легалізували апостиль в Канаді, тож повинен підходити апостиль. А можна перекласти в будь якого перекладача, але з афідевітом
-
Чому не вірять? Я, наприклад,задонатила недавно жінці хворій на онко,тому на даний момент мої донати вичерпалися, не тягну. Багато людей донатять в інші місця. Ну, я так сподіваюсь . А ви молодець, робите велику справу🙏.
-