PR CUAET
-
дякую, а можете порадити гарного перекладача в Альберті?
-
Довідка про несудимість потрібна буде на федеральному етапі. Закордонний паспорт і так перекладений, додаткового перекладу не треба. Диплом треба перекладати, крім випадку, якщо він за замовчуванням містить англомовний переклад. Можна робити переклад в сертифікованого Альбертівського перекладача, тоді не треба ні афідевіту, ні апостилювання. Зараз вже легалізували апостиль в Канаді, тож повинен підходити апостиль. А можна перекласти в будь якого перекладача, але з афідевітом
-
Чому не вірять? Я, наприклад,задонатила недавно жінці хворій на онко,тому на даний момент мої донати вичерпалися, не тягну. Багато людей донатять в інші місця. Ну, я так сподіваюсь . А ви молодець, робите велику справу🙏.
-
-
Ні, VPN дає шлях трафіку, а країна в Google Play до цього не прив'язана і її можна змінити 1 раз на рік
-
Всім доброго вечора! Підкажіть будь ласка під AOS звісно треба перекладені документи такі як: паспорт довідка про несудимість диплом Таке питання, чи потрібно робити апостиль і завіряти нотаріально їх всі, чи можна якісь не апостилювати і не завіряти?
-
Вітаю. Можливо це питання вже було. Але, підкажіть будь ласка за скільки потрібно подавати інформацію на продовження візи. За місяць чи за півроку до закінчення терміну? Бачу різну інформацію і не можу зрозуміти де вірний варіант. Дякую за відповідь
-
Я вже тими застосунками давно не користуюсь. Пошукайте в стор VPN - дасть різні варіанти З топів - Nord, але він дорогий. Є безкоштовні
-
Зверху перечитайте з застосунку безпосередньо Немає ніц про імейл вже Або електронну повістку