PR CUAET
-
Ні, VPN дає шлях трафіку, а країна в Google Play до цього не прив'язана і її можна змінити 1 раз на рік
-
Всім доброго вечора! Підкажіть будь ласка під AOS звісно треба перекладені документи такі як: паспорт довідка про несудимість диплом Таке питання, чи потрібно робити апостиль і завіряти нотаріально їх всі, чи можна якісь не апостилювати і не завіряти?
-
Вітаю. Можливо це питання вже було. Але, підкажіть будь ласка за скільки потрібно подавати інформацію на продовження візи. За місяць чи за півроку до закінчення терміну? Бачу різну інформацію і не можу зрозуміти де вірний варіант. Дякую за відповідь
-
Я вже тими застосунками давно не користуюсь. Пошукайте в стор VPN - дасть різні варіанти З топів - Nord, але він дорогий. Є безкоштовні
-
Зверху перечитайте з застосунку безпосередньо Немає ніц про імейл вже Або електронну повістку
-
Саме з допомогою вапна і був скачаний застосунок, бо власник скріншотів живе в КНР. Там все «західне» лише через вапно можна
-
Раніше там містився пункт про відправку повістки ел поштою, зараз його прибрали. Я думаю, що коли певна кількість людей все ж зареєструєтеся, буде прийнято якусь нову постанову/оновлення в законі, і впровадять повноцінну електронну повістку. На даний момент це мої припущення, перевіримо це скоро
-
Но все равно как то бессмысленно, ну написано обновите данные, электронные повестки не получите. Но так как вы будете в новой актуальной базе, для укомплектования вашего дела, пришлют повестку на ВЛК по месту прописке. И в итоге: В первом случаи ст 210 - не обновили данные. Во втором: 210 и 210-1 т к снова же вы не обновили данные в этот раз ВЛК + нарушили закон о защите, моб подготовке и мобилизации Апд: забыл о 211-1 каких то там, кароче целый букет
-
Наступне відкриття слотів Оттава відбудеться у вівторок 28 травня о 18:00 за часом Оттави.