PR CUAET
-
Ні, VPN дає шлях трафіку, а країна в Google Play до цього не прив'язана і її можна змінити 1 раз на рік
-
Всім доброго вечора! Підкажіть будь ласка під AOS звісно треба перекладені документи такі як: паспорт довідка про несудимість диплом Таке питання, чи потрібно робити апостиль і завіряти нотаріально їх всі, чи можна якісь не апостилювати і не завіряти?
-
Вітаю. Можливо це питання вже було. Але, підкажіть будь ласка за скільки потрібно подавати інформацію на продовження візи. За місяць чи за півроку до закінчення терміну? Бачу різну інформацію і не можу зрозуміти де вірний варіант. Дякую за відповідь
-
Я вже тими застосунками давно не користуюсь. Пошукайте в стор VPN - дасть різні варіанти З топів - Nord, але він дорогий. Є безкоштовні
-
Зверху перечитайте з застосунку безпосередньо Немає ніц про імейл вже Або електронну повістку
-
Саме з допомогою вапна і був скачаний застосунок, бо власник скріншотів живе в КНР. Там все «західне» лише через вапно можна
-
Раніше там містився пункт про відправку повістки ел поштою, зараз його прибрали. Я думаю, що коли певна кількість людей все ж зареєструєтеся, буде прийнято якусь нову постанову/оновлення в законі, і впровадять повноцінну електронну повістку. На даний момент це мої припущення, перевіримо це скоро
-
Но все равно как то бессмысленно, ну написано обновите данные, электронные повестки не получите. Но так как вы будете в новой актуальной базе, для укомплектования вашего дела, пришлют повестку на ВЛК по месту прописке. И в итоге: В первом случаи ст 210 - не обновили данные. Во втором: 210 и 210-1 т к снова же вы не обновили данные в этот раз ВЛК + нарушили закон о защите, моб подготовке и мобилизации Апд: забыл о 211-1 каких то там, кароче целый букет
-
Наступне відкриття слотів Оттава відбудеться у вівторок 28 травня о 18:00 за часом Оттави.
-
Доброго вечора. Потрібно слідкувати за інформацією на сайті, тут в групі та на фейсбук, коли будуть слоти. Для запису слоту необхідна попередня авторизація на сайті через ел.підпис, дію чи банк айді. Головна умова, коли зʼявились слоти, не роздумуючи клацати на будь-який і бронювати. Головне не перші. Слоти розлітаються за секунди, часу на роздуми немає