PR CUAET
-
може щось роблю не так, або де не уважно зробив, бо нічого поки не бачив подібного, дякую, буду розбиратися
-
Для цього вам треба залікувати в gckey акаунт аплікейш виготовлення карт Підключення програми PR Card; 1. Увійдіть у свій обліковий запис CIC (gkey) як зазвичай. 2. Перейдіть на сторінку, на якій ви натискаєте «Перевірити повний статус заявки», щоб переглянути свою заявку та повідомлення. 3. Але не натискайте цю кнопку, а натисніть «Додати свою заявку до свого облікового запису» . 4. Виберіть «Категорію» з спадне меню як «Картка постійного жителя» 5. У розділі «Деталі програми» виберіть «Будь ласка, виберіть один» «Унікальний ідентифікатор клієнта (UCI) та прізвище» 6. Введіть свій UCI так, як це БЕЗ ПРОБІЛІВ і БЕЗ ДЕФІСІВ 7. Введіть свою прізвище та Ім’я, як на вашому CoPR – тут мають значення ВЕЛИКІ та МАЛОГО РЕГІСТРУ 8. Складний, розділ «Місце народження» . Тут «Місто/місто народження» має дуже вирішальне значення . Скопіюйте його таким, яким він є на вашому CoPR, будь-які коми, верхній/нижній регістр, пробіли, просто скопіюйте це сюди. 9. Виберіть «Країна/територія народження» зі спадного меню. 10. Наступний розділ досить простий, оскільки ви просто обираєте «Дата, коли ви стали постійним жителем» 11. Введіть «Країна громадянства» та «Поточний сімейний стан» у спадних меню. 12. Натисніть «Шукати мою програму», якщо всі введені дані правильні, вам буде показано, що система знайшла вашу заявку. Вам просто потрібно натиснути «Пов’язати мою заявку з обліковим записом», і вона тепер відображатиметься на сторінці «Переглянути надіслані вами заявки» з вашою заявою на постійне проживання. 13. Якщо після натискання «Пошук моєї програми» з’явиться повідомлення, що програму не знайдено, натисніть «Спробувати ще раз» і спробуйте ще раз уважно ввести всі значення. Кожен день це дозволяє вам 5 спроб. Якщо він все ще не знайде вашу програму, ви можете спробувати ще раз наступного дня.
-
можете скинути посилання на нього?
-
Дякую)
-
Всім привіт, в мене питання екопр тиждень тому в gkey аплікейшн апрувед і т.д. Далі де має бути апдейт що карту відправили або що там відбувається? На порталі статус in review by ircc та екопри приатачені. Думала в ircc акк щось зміниться але ні. За порталом стежити? Дякую.
-
Доброго часу! Підкажіть будь ласка переклад диплому для WES, обов'язково робити в Канаді?
-
Скажу що думав що навіть на 9 не здав після того як вийшов з тестування. Але, як виявилось, не так все погано - думаю що саме те що я уловив конкретно на що звертають увагу і намагався це включати, допомогло. Також рекомендую подивитись різні відео за пошуком celpip transition words і завчити їх замість стандартних but, and, or і тд. Схоже що це також вплинуло сильно.
-
Дякую)
-
У мене медицина була здана майже два роки тому на момент подачі на продовження. Я відповідала «ні». Ворк перміт новий прийшов без обмежень
-
Здав тест на 12 - можу сказати що головне зрозуміти структуру тесту і на які аспекти звертають увагу при оцінці. Нічого додатково не купляв, ключовими стали ці 3 відео з офіційного каналу CELPIP: youtu.be/nTVryJVAbcE?si=SOfiba_lOR5ooZa7 youtu.be/vdpNmgHgF1k?si=cKjzKekzKg76588K youtu.be/cLoQDvDQRtc?si=7oYHgeAhSt-C1kUA На лісенінг багато хто рекомендує записувати. Якщо ви не вмієте писати супер-швидко та не задумуючись- будете упускати важливі деталі. Головне зрозуміти основний напрямок розмови, а не записати саме конкретні деталі, хоча іноді це не зайве, але діалоги не такі довгі щоб не запам'ятати.
-
А можно узнать как и с кем вы курсы проходите. Как к ним записаться. Спасибо большое 🙏