PR CUAET
-
Консультант казав, що оскільки програма федеральна, то краще англійська. То заявки, історію та переклади я роблю англійською. Але листи у мене будуть різними мовами - і англійською, і французькою. Вимог чітких я не зустрічала. Важливо переконати офіцера і підтвердити документально, що Ви підходите саме по цій програмі.
-
Уже декілька учасників чату отримали позитивний результат з: [email protected] @Lev_Abramovich7 atimmigrationlaw.com
-
Спасибо. Я имела ввиду письма от местных жителей квебеква на французском языке. Саму историю свою вы будете переводить на французский язык или английский? Это если вы сами подаете ,весь ваша история должна быть написана на одном из гос языков . Я имела в виду, что из Квебека все документы, письма и сама история будут написаны на французском. Я ещё думаю ,возможно буду подавать через имиграционного консультанта, а если сама то должна понять какие требования к изложению самой истории .
-
І мені, будь ласка🙏
-
З того, що знаю я. Не думаю, що є чіткі критерії визначення повноцінної інтеграції - все на розсуд офіцера. Думаю, основним аплікантом може бути той, чия інтеграція глибша і по кому переконливіші документи й аргументи. У нашій сім'ї це я, хоча я теж на франсізасьоні, а чоловік працює. Просто про себе я можу красивіше написати 😊 Хоча поки я все підготую, можливо, вже і я буду працювати, бо в мене останній рівень французької. Я не зрозуміла питання щодо історії і листів. Наскільки я зрозуміла, ті, хто пише, повинні бути ПР або громадянами Канади. А взагалі по цій програмі немає чітких вимог, є лише сукупність життєвих обставин і настрій офіцера.
-
/warn
-
/tmute Tanya 1d
-
/warn
-
Я вважаю, на даному етапі ця система таргетить в першу чергу українців що в Україні та паралельно обкатується для них та для тих хто за кордоном, у майбутньому через цей додаток будуть відсилати електронні повістки які неможливо буде "не отримати", на базі того вже різноманітні механізми пресингу. Наприклад, відкупатися штрафами тим хто за кордоном. Це моя гіпотеза.
-
Одне шо дітям треба знати, що війна гівно. І правий був мій дід і тато, які казали поганий мир, краще хорошої війни.
-
Так я отримала номінацію AOS. Я подала заявку на порталі на (update employment information) якось так. І відповіді не чекала від них. Тиждень тому подалась на федеральний етап, поки ще не знаю що та як буде, чекаю!
-
При описании интеграции ,если человек не работает, а учиться на полный день на францизасьен это считается полноценной интеграцией ? Он может быть основным апликантом ? И описание истории, все письма из школы и друзей ,будут на французском . Плюс нужно ли писать письма от взрослых детей, которые идут по экономическим программам Квебека?
-
Наразі вже не працює