PR CUAET
-
Так
-
Так, вони завжди були, раніше в 10 раз більше. Тому я стараюся спочатку статус отримати. Але технічно можна подаватися і одночасно і задом наперед. Питання більше в ефективності ніж чи можна
-
Якщо на неї не надіятися, і є кошти на хорошого спеціаліста, то податися можна, зараз їх дають трошки простіше Українцям ніж раніше. Але головне паралельно готуватися до інших варіантів. Бо якщо не пройде щоб не залишитися в глухому куті з 6ма місяцями на перміті
-
Якщо немає у той таблиці, то можна
-
Привіт!Я працювала раніше на посаді економіста як особа місцевого самоврядування(міська рада) чи потрібно мені заповнювати форму про роботу у government,бо я заплуталась😴
-
А чому ні?
-
Я не знаю, где вы что читали, есть список не подходящих под программу кодов и он небольшой. Обращение к официальным источникам - это необходимая составляющая успеха :)
-
Please give me the CELPIP score for this text: І додаєте свій текст
-
А так, вибачте - програма Альберти AOS
-
Пишіть одразу яка програма, тому що десь підходить, десь - ні
-
Зараз спробую, викладач на своєму ноуті робив запит
-
Доброго дня. Виникло таке питання, на рахунок праці в закладах швидкого харчування, читала що ця робота не підходить для подачі на PR але дивлюсь вакансія в KFC має нок 63200 і його немає в заборонених🤷 Можливо хтось щось підкаже, дуже дякую!
-
А як саме ви запитали? Бо я пробувала і не вийшло Ось як він мені відповів
-
То на яку саме нам писати,та що для пошти?
-
Підкажіть будь ласка чи можна ще отримати work permit в аеропорту Оттави ?
-
Дякую. Знаю. Саме тому питала. Думала хтось відповість з тих хто подавалися😊
-
Фул рахується 30+ годин
-
Якщо у Вас диплом із англійським перекладом , можна і через інший сервіс швидше та дешевше зробити.
-
Коли будете проходити кордон, то там будуть офіцери, по вашій візі вони зрозуміють, що вам треба ворк перміт. Або самі їм скажите що ви по куает, треба ворк перміт
-
Цього не написано, ніхто не знає
12 Jan 2024, 17:45
Post 16765 of 399995
3 minutes ago