PR CUAET
-
Как считаете??? Стоит обновлять данные через РЕЗЕРВ+ ??? Или все таки нет?? Выехал по 3 группе инвалидности)
-
Це маленька перемога та радість. Можливо не по темі. Ділюсь емоціями
-
Наш виграв@!! Слава Україні. За Україною правда
-
#8 без провокативних Або у флуд
-
User Vitalii has 1/3 warnings; be careful!
-
так було, є і буде в У країні
-
Хоча б тому, що таких людей спокійно випускали з України під час війни. Були нюанси, я це також знаю, але в основному всіх знайомих з відповідними документами випускали без питань.
-
Вы статью конституции прочтите я писал по памяти .
-
Підкажіть будь ласка , як піймати слот в Оттаві . Потрібно зробити паспорт дитині (17 років) ? Може є дні , коли викладають слоти, чи з якого часу оновлення, дякую. На вихідних є сенс сидіти ловити цей клятий слот?
-
Навіть ті хто 10 - 20 років тому, все ще являється громадянами України з обовʼязками(навіть з іншим паспортом). Просто влада може вибірково це робити
-
Привіт! Можливо хтось буде летіти з Варшави до Торонто 26-29 червня? Моя знайома боїться летіти сама, може є ті, хто готовий скласти компанію і допомогти зорієнтуватися в аеропорту в разі потреби?🙂
-
Доброго вечора, підкажіть як саме ви записались на подачу документів діток і як можна зловити слот?
-
Чому ви так впевнені? Я щось не бачу нічого в законах, щоб диференціювало їх від тих, хто виїхали за декілька днів до повномасштабного до прикладу
-
І коли її оголосили офіційно?
-
Аргументуйте з відповідними посиланнями, будь ласка.
-
Военное положение было в начале войны, а сейчас война!
-
Повідомлення видалено
-
Правило #7. Слідкуймо за мовою.
-
That's 3/3 warnings; B is temporarily muted for 30 days!
-
А у нас воєнний стан, це різні речі
12 Jan 2024, 17:45
167653/456441
4 minutes ago