PR CUAET
-
Вам треба подавати декларацію наступного року.
-
А в тому додатку є куди приєднати "поважну причину"?
-
Шо тут, наводим шухер-паніку?) Краще повечеряйте :)
-
Я чомусь впевнена, що їм нічого не загрожує.
-
А ті хто "втік" років 11 тому?
-
а нашо воно вам треба , піар отримати і все...?!
-
Это шо такое?
-
Ще раз. Змінює саме для тих, у кого немає прописки. Бо якщо не оновляться ті, хто її мають - повістка прийде на їхню адресу і буде вважатися врученою. Якщо вони оновлять дані і буде поважна причина - три малолітні дитини, наприклад, то ще питання,чи пришлють повістку. Ну а тим, хто втік типу "легально" за пару днів до вторгнення - то попадалово, звісно.
-
Чи є хтось вже хто оновив дані?
-
То я маю ...
-
Ще й треба мати український Bank ID для того, для реєстрації :)
-
Прямо переповнює гордість та емоції.
-
Якщо що ... Не можна
-
🔥Усик – перший абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі за 25 років та перший в історії абсолют, який триматиме 4 основних пояси
-
Правило #8
-
User Ihor has 1/3 warnings; be careful!
-
Дякую за відповідь
-
Потрібно зареєструватися, всі старі комісування та інвалідності передивилися, статуси змінили
-
У меня до 29го паспорт справку взял перед подписанием закона а начале апреоя..обновлять данные...во первых мне это ненадо ,я свои данные знаю .и во вторых в электронном варианте это стрёмно базу. Могут вщоомать
-
Доброго вечора усім, таке питання, бо я уже сам заплутався. Якщо у мене на руках є військовий квиток, де вказано, що я комісований, чи достатньо цього для отримання консульських послуг. Чи потрібно буде реєструватися в цьому новому застосунку!?
12 Jan 2024, 17:45
167701/433592
4 minutes ago