PR CUAET
-
У меня до 29го паспорт справку взял перед подписанием закона а начале апреоя..обновлять данные...во первых мне это ненадо ,я свои данные знаю .и во вторых в электронном варианте это стрёмно базу. Могут вщоомать
-
Доброго вечора усім, таке питання, бо я уже сам заплутався. Якщо у мене на руках є військовий квиток, де вказано, що я комісований, чи достатньо цього для отримання консульських послуг. Чи потрібно буде реєструватися в цьому новому застосунку!?
-
А так вишлють потім на емейл і вона буде теж автоматично врученою, тобто нічого не змінює
-
Те що Конституція не діє при стані війни та геноциду - це само собою, нажаль.
-
Відомо що ніхто не буде ніяк.
-
Якщо б була прописка, то вони б вислали вам туди повістку і вона б вважалась врученою 🤷
-
Та навіть у разі якщо б була прописка, який сенс? Типу, якщо не повертатись на влк, все одно штраф
-
Тоді вам точно поки не треба оновлюватися, бо повістку у вашому випадку можуть відправити тільки в електронний кабінет.Почекайте півтора місяця, подивіться, що до чого...
-
По ідеї, ні де) Прописка повинна бути анульована, хоча і не подавав на виїзд на пмж
-
Де ви прописані?
-
Чи є взагалі сенс оновлювати дані, якщо паспорт до 30-го року, довідка про несудимість на руках? Інших консульських послуг, в принципі, не потрібно. Типу, не оновив дані - штраф, оновив дані - "оповіщення про влк" і потім штраф. У чому тоді сенс? :)
-
Вууухухух Усик переміг🇺🇦💙💛
-
Фух, аж полегшило 😂
-
Взагалі, паспорт дитині вже давно може зробити один з батьків, без згоди іншого )
-
Чотири дні після заявки. Це дуже довго
-
Якщо що то резерв+ вже можна скачати в Канаді 😅
-
Копии делайте отдельно. У меня маленькие дети, я везла фото. Если приедете с ребенком, сфоткают на месте. С 12 лет присутствие обязательно
-
Вчора завіряла у нотаріуса довіреність, вона їх не читала взагалі. Я принесла зразу англійською мовою.
-
Кто подавался на вклейку визы ребёнку в паспорт после продления? Сколько ждали? Я оплатила ещё в начале сентября. Жду запрос на паспорт, но нет никакой информации. Кто-то с этим сталкивался?
-
Спасибо. Уже пошла дальше заполнять pdf формы )
12 Jan 2024, 17:45
167719/433085
6 minutes ago