PR CUAET
-
Якщо Ви виїхали більше 30 днів назад, то цей статус УКР анулювався автоматично через 30 днів після Вашого від'їзду.
-
З доходу на savings account Ви повинні будете платити податки-він додається до вашого загального доходу за рік і Ви подаєте це в CRA. TFSA-tax free-дохід з нього не додається до суми вашого оподаткованого річного доходу, Проте якщо ви не працюєте або мало заробляєте-і Ваш річний дохід буде менший за суму, з якої стягуються податки, навіть із додаванням процентів з savings account- то вам ця перевага TFSA не потрібна
-
Добрий день усім.Підкажіть чим вигідніший TFSA рахунок від Save рахунку?За одинаково суму вкладень в TFSA буде більша сума доходу,аніж в Saving?
-
Привет, подскажите пожалуйста что нужно предоставить в пункте Proof that you Meet the Requirements of the Job Being Offered (required) для снятия ограничений с WP? Я решил сыграть в лотерею продлят не продлят, хуже вроде явно не будет
-
Дякую
-
Програма має відображатися, коли відкриваєте на ком’ютері в першу чергу! Відкрийте її на компі ще раз тоді можливо зможете і на телефоні відкрити. Наприклад я CRA кабінет чоловіка зі свого телефону не можу зайти, не пускає.
-
Так, номер буде такий самий.
-
Підкажіть яка ситуація для тих чоловіків що мають довідку з міністерства оборони У (в дужках замість військового квитка) «не придатний» та знятий з обліку. То теж вже не дійсний документ чи варто пробувати, може підкаже хто де можна прочитати які варіанти розвитку для таких чоловіків