PR CUAET
-
Не хочу розводити срач щодо мови і російськомовних регіонів (хоча я з під кордону з рашею, і звісно, росла в росмовному середовищі, тож мала би право вам заперечити). Але тут, в Канаді, доволі багато новоприбулих українців, які кажуть, що не знають української мови. Тож я і відповіла саме на питання щодо вивчення французької - що 2 роки для більшості достатньо, але для деяких і 10 років не вистачить. А так, французька - доволі гарна мова і, як на мене, доволі цікаво її вчити, хоч і складніша за англійську. Я за 2 місяці вивчення вже можу складати деякі прості речення і вивчила вже багато слів
-
Ну и это вариант, но даже для того, чтобы обратиться к профессионалам нужно понимать где и когда права были нарушены. Есть ещё один момент, который останавливает многих, что придется судиться или идти против же собственного государства. По сути, этот Рубикон нужно преодолеть каждому в себе сначала
-
Знают укр мову, но не использовали все это время в быту. Для меня укр мова была 2 часа в неделю в школе, как англ язык. Единственное, много слов было в пассиве, ты понимаешь, но не используешь. Более того, я чистую укр мову слышала только в укр новостях по ТВ. Сейчас тоже самое. Але я змогла заговорити вільно українською. Мені знадобилось приблизно півроку, практика говоріння 2-4 години на день. Спочатку тобі незвично (як з іншими мовами), бо ти по-іншому звучиш з середини. І я розумію, чому у людей барʼєр. Особливо для тих, кого з 14 року цькували 👀 Те, що людина жила в україномовному регіоні та середовищі, то не є її заслуга. Так сталося :) Якщо б ця людина народилися в російськомовному середовищі, у неї був би такий самий мовний барʼєр. Я гадаю, французьку можна вивчити за два роки до середнього рівня. Все залежить від мотивації, репетитора (чи вписалися ви в один одного). І чи подобається вам мова 😍 як мені радила моя знайома: зроби вивчення мови своїм хоббі, тоді не буде такого напруження 👌 Всім добра та підтримки один одного ❤️😊
-
Для мене особисто простіше звернутися до професіоналів чим піднімати мою юридичну грамотність з нуля, тим більше коли дійде до діла ви самі себе в суді не зможете представляти будучи в Канаді
-
Я только за!!! Мы в цивилизованном мире живем, все должны иметь права, а не выборочно. Как только Европа на это пошла?!
-
Без юридичної освіти + юридичного досвіду роботи ми можем маніпулювати тільки словами, як це все буде працювати і які плоди принесе ніхто з нас присутніх не знає
-
Хтось взагалі встановив той резерв+ якщо на андроїд стоїть Канада??