PR CUAET
-
Там є список і можна вибрати додаткові документи, також після подачі одразу через веб форму можна додати до своєї справи
-
Цікаво а паспорти все так же з України відправляти не будуть до консульств?
-
Роз'яснення МЗС щодо відновлення прийому заяв на отримання консульських послуг для окремих категорій громадян | Міністерство закордонних справ України mfa.gov.ua/consul/forua/rozyasnennya-mzs-shchodo-vidnovlennya-prijomu-zayav-na-otrimannya-konsulskih-poslug-dlya-okremih-kategorij-gromadyan
-
Хоча трошки інакше, теоретично маючи КОПР можуть пускати. Але це не без ризиків. Справа в тому, що технічно якщо можна доказати що людина ПР - то не впустити немають права. Питання докуазів. This is from IRCC's ENF 23 manual: 7.8 Examining permanent residents at a POE When a permanent resident appears at a POE for examination, the officer must confirm that the person is a permanent resident. Officers must remain cognizant of the fact that the Act gives permanent residents of Canada the right to enter Canada at a port of entry once it is established that a person is a permanent resident, regardless of non-compliance with the residency obligation in A28 or the presence of other grounds of inadmissibility. Port of entry (POE) officers can refuse entry to a permanent resident only when the person has already lost the status in accordance with the provisions of A46 (such as when a final determination has been made that they have failed to comply with the residency obligations or when a removal order comes into force). In other words, once a permanent resident’s status is established, the person may enter Canada by right and the immigration examination under IRPA concludes.
-
Была в четверг. Паспорта мужскому полу выдавали, но не принимали. Всё мило и добродушно. Главное, не предъявлять претензий и спорить в добродушном ключе.
-
Була інфа що Резерв+ то є тільки портал що бере дані з Оберігу. В Оберіг дані вносить ТЦК (не пам'ятаю мабуть ще ЦНАП)після оновлення у них дані актуалізуються в Оберіг а Резерв+ вам покаже що ви оновили їх та зформує еКвиток (з 18 липня якщо правильно зрозумів) Тобто Резерв+ це така собі Дія для військовозобов'язаних та військових. Моє бачення. Виправте якщо неправий.
-
Дякую!) я от за це і думаю - є центри в яких лишилось 1-2 місця. А є вільні. Я думав можливо люди щось знають, що так швидко розібрали місця на конкретний центр. А тепер поглянув з вашої перспективи і перспективи максимальної тиші, і зрозумів, що точно краще записуватись туди де ще не розкуплена більшість місць