PR CUAET
-
Відповідь на жаль та сама.
-
Дякую!) я от за це і думаю - є центри в яких лишилось 1-2 місця. А є вільні. Я думав можливо люди щось знають, що так швидко розібрали місця на конкретний центр. А тепер поглянув з вашої перспективи і перспективи максимальної тиші, і зрозумів, що точно краще записуватись туди де ще не розкуплена більшість місць
-
online в IRCC MyAccount www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html
-
Немає такої вимоги
-
Ну дефолт.
-
Чоловіки, хтось був в консульстві сьогодні? Як там погода? Може жінки щось знають?
-
По факту нужно отслеживать ситуацию и действовать по плану
-
Це точно. Там розписано все до дрібниць, тільки не лінуватись читать
-
Якщо зроблять так, що за не оновлення даних буде криміналка, то все буде набагато легше, вони самі пхають собі палки в колеса
-
Не достаточно для беженства. Там много факторов нужно
-
Да слот я поймал, вопрос только как подать на паспорт
-
Політ захист і тд
-
А сенс? Його ж відправляти будуть тільки конкретній категорії громадян. якщо паспорт не можна буде зробити то це підстава і цілий кейс на біженство/тд
-
Я дивився, це неможливо зловити слоти на повернення в Україну, як неможливо зловити слоти для оформлення паспорту.
-
Канаді пофіг що ви драфт доджер (ухилянт)
-
Правда консул вроде что-то знает. Он сказал, что шанса подать на новый паспорт не будет вообще.
-
Не знаю, не скажу вам, але можуть бути і такі випадки
-
Самый лучший способ решения проблемы это прийти в консульство по своему слоту и при подаче на паспорт обновить данные если консульство примет такой вариант иначе отказаться от обновления
-
Цікаво, а штамп поштового відділення про те що було відправлено листа з оновленими даними рахується, що дані оновлені, навіть якщо ВЛК не отримало такого листа? І як будуть накладати штраф на воєннозабов'язаного, якщо це буде провина пошти за недоправлений лист? 🧐
-
Так щоб додаток скачати треба бути в Україні або через махінації, але махінації заборонені В Канаді
12 Jan 2024, 17:45
167938/474652
2 days ago