PR CUAET
-
Да слот я поймал, вопрос только как подать на паспорт
-
Політ захист і тд
-
А сенс? Його ж відправляти будуть тільки конкретній категорії громадян. якщо паспорт не можна буде зробити то це підстава і цілий кейс на біженство/тд
-
Я дивився, це неможливо зловити слоти на повернення в Україну, як неможливо зловити слоти для оформлення паспорту.
-
Канаді пофіг що ви драфт доджер (ухилянт)
-
Правда консул вроде что-то знает. Он сказал, что шанса подать на новый паспорт не будет вообще.
-
Не знаю, не скажу вам, але можуть бути і такі випадки
-
Самый лучший способ решения проблемы это прийти в консульство по своему слоту и при подаче на паспорт обновить данные если консульство примет такой вариант иначе отказаться от обновления
-
Цікаво, а штамп поштового відділення про те що було відправлено листа з оновленими даними рахується, що дані оновлені, навіть якщо ВЛК не отримало такого листа? І як будуть накладати штраф на воєннозабов'язаного, якщо це буде провина пошти за недоправлений лист? 🧐
-
Так щоб додаток скачати треба бути в Україні або через махінації, але махінації заборонені В Канаді
-
Тогда какого там написано, что если человек за границей он может обновить через приложение
-
Дякую
-
Тогда как получить QR
-
На офіційному сайті написано, що можно оновити свої дані відправивши електронного листа на офіційний емейл. Так що додаток не обов'язково встановлювати.
-
armyinform.com.ua/2024/05/18/u-minoborony-poyasnyly-yak-vruchatymut-povistky-za-novym-zakonom-pro-mobilizacziyu/ Так буде належно врученою, чи не буде. Жесть вони тупі…
-
Додаток доступний тільки на території України
-
Не совсем понял, можете пояснить почему недоступный
-
Вітаю. Ми можемо вам допомогти. Заповніть заявку на подання декларації на нашому сайті. taxcanada.accountant/contact/
-
Так, але людина писала, що хоче паспорт,наскільки я зрозумів він виїхав через УДМС і цікавився саме своєю ситуацією. В будь-якому випадку дані не оновиш тут, оскільки додаток не доступний і не буде доступним. Пс: і так, я рекомендую утриматись від оновлень
-
Вы же вчера писали, что лучше не обновлять
12 Jan 2024, 17:45
167948/467925
6 minutes ago