PR CUAET
-
Додаток доступний тільки на території України
-
Не совсем понял, можете пояснить почему недоступный
-
Вітаю. Ми можемо вам допомогти. Заповніть заявку на подання декларації на нашому сайті. taxcanada.accountant/contact/
-
Так, але людина писала, що хоче паспорт,наскільки я зрозумів він виїхав через УДМС і цікавився саме своєю ситуацією. В будь-якому випадку дані не оновиш тут, оскільки додаток не доступний і не буде доступним. Пс: і так, я рекомендую утриматись від оновлень
-
Вы же вчера писали, что лучше не обновлять
-
А где это написано? Если на паспорта не будут принимать новые заявления то нет смысла обновления данных
-
Ще деякі банки дозволяють раз на рік (або дрібно) вносити перерлату по тілу до 10-20% від усієї стартової частини мортгейчу, але це теж треба проговорювати з вашим банківським іпотечним спеціалістом
-
Все рівно треба оновити дані
-
Окей, дякую!:)
-
Цього не скажу, але я колись відкривала дію закордону через віртуальний моно,
-
Навіть якщо паспорт є прострочений ?
-
Я здавала не в центрі було всього пару людей, ніхто нікому не мішав…ви врахуйте що будете в навушниках але всеодно чути сусідів при spiking
-
Те, що повістки будуть кудись у мене немає сумнівів. Інакше це навіщо?
-
Доброго дня ,ще в листопадi
-
Всем привет ,есть тут кто прожил в Канаде год и потом переехал в США или собирается скоро переезжать?
-
Віртуальний Монобанк можна відкрити
-
Дякую. Так, я чула сто всі інші провінції, крім Альберти, не дозволяють змінювати NOC. Але наче в Альберті з цим лояльно. Спробую також написати їм мейл з питанням...
-
А класний хід вони придумали🥲впевнена в багатьох вже давно немає доступу до укр банків
-
О. Цього не знав. Дякую
-
В Україні тільки 🙈
12 Jan 2024, 17:45
167963/433085
12 minutes ago