PR CUAET
-
Привіт! Питання по CELPIP Toronto/GTA Збираюсь скоро здавати Селпіп і задумався над таким питанням: чи є якась різниця в тому, де здавати сам тест? Думка така, що можливо в одному центрі зручнеше розташування столів, можливо кращі ПК, які не зависнуть чи ще як небудь глюконуть, можливо в якомусь районі в сервісному центрі будуть одні Індуси, англійську яких буває дуже складно зрозуміти і таке інше, на відміну від інших центрів здачі тесту. Хто має якісь підказки, які б мені допомогли - буду дуже вдячний!
-
Це законопроект, в який вносились правки. Це не те, що є в фіналі. В проголосованому в оприлюдненому законі немає цього
-
-
Ну это сложный вопрос, а у вашего работодателя есть офис в BC? Или он зарегистрирован только в NS?
-
SINP. Вже було на федеральному етапі більш 4 місяців.Пішла на підвищення в тій же компанії. SINP і IRCC повідомили. Але отримали емейл з проханням додати нову номінацію і податись заново.
-
Цікаво… особа 2000 р.н. і в розшуку…по логіці мав би оновити дані та й все, мобілізувати зараз можуть з 25 років . Дивина
-
Ага, значить якщо в канаді тцк нема..... То і не ідеш. А в принципі хто сказав, що це неможливо. Всіж проходили медогляд в Канаді. Все можливо, не швидко, звичайно, але можуть влаштувати. Інше питання які у них цілі. Допускаю, що взяти грошей. Ну, це логічно, якщо гроші ідуть на військові потреби. Це навіть може бути патріотичним: офіційно платиш і не воюєш. Цікаво чи так і буде.
-
Оновив, але не уточнив
-
Насколько я понимаю вы должны подаваться в той провинции где проживаете, и там же вы платите налоги, а не там где работаете. Вы не можете податься на провинциальную программу там где вы не живете.
-
Не знаю, не пробувала. Треба читати що буде в самому лміа. Мабуть ні, бо ж мита не платиться в такому випажку
-
Так вже ж уточнив дані
-
С собой нужно принести новое распечатанное фото. Мы фоткали сами через приложение PassportPhoto, там выбираешь страну, куда нужно фото и фотографируешь, как показано. Прямо там делаешь фон белым и готово. Потом в Walmart в автомате нужно выбрать необходимый размер и распечатать за копейки. Все приняли без проблем.
-
4 мiсяцi