PR CUAET
-
Оновив, але не уточнив
-
Насколько я понимаю вы должны подаваться в той провинции где проживаете, и там же вы платите налоги, а не там где работаете. Вы не можете податься на провинциальную программу там где вы не живете.
-
Не знаю, не пробувала. Треба читати що буде в самому лміа. Мабуть ні, бо ж мита не платиться в такому випажку
-
Так вже ж уточнив дані
-
С собой нужно принести новое распечатанное фото. Мы фоткали сами через приложение PassportPhoto, там выбираешь страну, куда нужно фото и фотографируешь, как показано. Прямо там делаешь фон белым и готово. Потом в Walmart в автомате нужно выбрать необходимый размер и распечатать за копейки. Все приняли без проблем.
-
4 мiсяцi
-
А мені Гугл через певний час міняє локацію на країну же я знаходжуся, навіть якщо вся "життєдіяльність" у іншій країні. Мені здається підтримувати Гугл акаунт для. Краіни де не перебуваєш збгуглом буде дуже важко, бо обмеження на трекінг там expire і весь час в впн важко з певним акаунтом сидіти. Через якийсь час Гугл все одно буде знати вашу реальну локацію.
-
Може хтось хороший аишле скріншоти на той додаток. Чи хоч посилання подивитися. В теорії ви адресу не вказуєте при тій реєстраціі? Бо якщо вони підуть цивілізованим шляхом з реєстрацією, треба буде надати біл за електрику. А там і адреса. Адреса ж не украінська,якщо ви за кордоном
-
Всім привіт:) 🙋♂️ хтось стикався с такою проблемою: створила аккаунт в ircc залінкувала зі своєю аплікацією на ПР, все було добре, але зараз аплікація не відображається у аккаунті. Можливо, вона відображається тільки на компʼютері? А з телефона ні?…