PR CUAET
-
Ждём тогда новостей
-
Я не знаю, как это на практике. Нам пока это еще не актуально..
-
Так вроде все понятно. Можно прийти на подачу паспорта с бумажным этим ВОД, а если нет ни приписного, ни военного билета, как военногообязанного, то пункт 4. А когда с 18 июня заработает электронный кабинет, то с ним типа еще проще mfa.gov.ua/consul/forua/rozyasnennya-mzs-shchodo-vidnovlennya-prijomu-zayav-na-otrimannya-konsulskih-poslug-dlya-okremih-kategorij-gromadyan
-
Да вот пытаюсь разобраться, там пишется что можно и в консульстве обновить, но кто знает или сработает, не хочется потерять слот если не примут
-
Нет, этого не спрашивала. Но насколько я знаю, у них на сайте появилась информация, какие документы теперь нужно подавать мужчинам после 18 мая
-
Вы не спрашивали его по ситуации если слот на мужчину и подаётся мужчина, какие документы нужны на подачу на паспорт
-
Подавала сьогодні в Едмонтон документи на дитячі паспорти до 16 р. Із документів просили: 1. Копія 1 стр закордонного паспорта дитини 2. Копія стр візи, де вклеєна Куает для дитини 3. Копія свідоцтва про народження 4. Копія місця реєстрації в Україні дитини (якщо немає, тоді копія реєстрації мами чи того, хто подає і тоді копія укр паспорту мами/хто подає) 5. Копія ІНН дитини (якщо є) 6. Копія візітор рекордс/стаді перміт дитини 7. Копія 1 стр закордонного паспорту мами/хто подає 8. Копія стр, де вклеєна віза Куает мами/того, хто подає 9. Копія ворк перміт мами/хто подає 10. Копія договору оренди/чи якогось документа, де зазначається адреса, за якою проживає дитина в Канаді (я надала копію субсидії для садочку) 11. Заяву з сайту 12. Фото дитини Окрім копій, він перевірив оригінали усих цих документів Якщо слот на чоловіка, а приїхала документи подавати мама - копія свідоцтва про шлюб. Якщо інша людина-то копія документу, що пояснює родинні звʼязки В мене був запис на 13:40, мене прийняли о 16:00. Деякі люди були там по 45 хв, хтось по 20-30. В мене оформлення документів на одну дитину зайняло 10 хв. Людина, у якої запис був на 15:20 - зайшла десь о 18:00, на 15:40- о 18:20 приблизно…. В мене також був 2й слот на виготовлення дитячого паспорту в інший день. Він погодився прийняти в мене документи на 2гу дитину, але тільки після всіх..Тож вийшла я з консульства о 19:10😁 бо в кінці ще й принтер перестав працювати Тож, хто їде автобусом з Едмонтона в Калгарі, знайте, що останній фліксбас їде о 5й, є ще деякі перевізники о 18:30 та 18:45 за 85$, а є ще нічний автобус о 23:45 до Калгарі(cold shot). Якщо що😁 але якщо у вас є авто, то це набагато краще:)
-
Плюс паспорти біометричні, я думаю, що може якийсь трігер в системі спрацювати при потенційному збігу даних. Навіть до сканування пальців
-
Пальчики знімуть
-
Интересная инфа про влк
-
З якого ви це файла витягли?) я зараз в ресурсах цього найти не можу
-
Нужно карту подтянуть
-
И дии нет 🤦🏻♂️
-
Через Дию можно или виртуальную карту создать
-
А как зарегистрироваться ? Есть варианты если ни счета в банке нет ни карты ?
-
Толка его скачивать, чем поможет
-
Ну... Іос в прольоті
-
На iOS ?
-
Другі акаунти не потрібні
-
АПК скачайте просто...
12 Jan 2024, 17:45
168099/431087