Подавала сьогодні в Едмонтон документи на дитячі паспорти до 16 р. Із документів просили:
1. Копія 1 стр закордонного паспорта дитини
2. Копія стр візи, де вклеєна Куает для дитини
3. Копія свідоцтва про народження
4. Копія місця реєстрації в Україні дитини (якщо немає, тоді копія реєстрації мами чи того, хто подає і тоді копія укр паспорту мами/хто подає)
5. Копія ІНН дитини (якщо є)
6. Копія візітор рекордс/стаді перміт дитини
7. Копія 1 стр закордонного паспорту мами/хто подає
8. Копія стр, де вклеєна віза Куает мами/того, хто подає
9. Копія ворк перміт мами/хто подає
10. Копія договору оренди/чи якогось документа, де зазначається адреса, за якою проживає дитина в Канаді (я надала копію субсидії для садочку)
11. Заяву з сайту
12. Фото дитини
Окрім копій, він перевірив оригінали усих цих документів
Якщо слот на чоловіка, а приїхала документи подавати мама - копія свідоцтва про шлюб. Якщо інша людина-то копія документу, що пояснює родинні звʼязки
В мене був запис на 13:40, мене прийняли о 16:00. Деякі люди були там по 45 хв, хтось по 20-30. В мене оформлення документів на одну дитину зайняло 10 хв.
Людина, у якої запис був на 15:20 - зайшла десь о 18:00, на 15:40- о 18:20 приблизно….
В мене також був 2й слот на виготовлення дитячого паспорту в інший день. Він погодився прийняти в мене документи на 2гу дитину, але тільки після всіх..Тож вийшла я з консульства о 19:10😁 бо в кінці ще й принтер перестав працювати
Тож, хто їде автобусом з Едмонтона в Калгарі, знайте, що останній фліксбас їде о 5й, є ще деякі перевізники о 18:30 та 18:45 за 85$, а є ще нічний автобус о 23:45 до Калгарі(cold shot). Якщо що😁 але якщо у вас є авто, то це набагато краще:)