PR CUAET
-
Кто делал все сам без решал, реально?
-
выплата 3000 возможна, кажется до июня или июля 2024г. Без воркперита/стадипермита/визитеррекодс ее не получить. Если вам откажут в выдаче пермита, то просите выдать визиторрекодс.
-
Хтось підкаже повертають кошти до 31 грудня 2023 року чи і пізніше ? Якшо податись 1 січня 2024 року повернення коштів вже не буде?
-
Спасибо большое за ответ, будем пробовать, а выплаты смогу я получить если приеду до 31 .03 2024 или это уже тоже непонятно ,
-
кризис форма не поможет. В аэропорту все будет решать живой иммиграционный офицер на месте. Вам надо в аэропорту идти в очередь и пытаться получать воркпермит - если откажут, то подадитесь онлайн до 31.03.2024.
-
Может у кого был похожий кейс. сами из Донецка, ребенку 7 лет, работаю учеником електрика, соотвественно по программам не прохожу, учусь работаю .
-
у українців вже були випадки відмов в візі на довший срок, бо "нема підстав", коли подвались спочатку на візу не отримавши новий перміт (старі віза та перміт мали однаковий срок).
-
Всем привет Помогите плиз разобраться , мне не приходило письмо letter of introduction для ворк пермита , смогу ли я без этого письма податься на ворк пермит в аэропорту или нужно писать в кризис форму ? Спасибо
-
Фул тайм за одним й Тим самим ноком. Повинно бути не меньше 35 чи навіть 40 годин в тиждень
-
Всем привет Помогите плиз разобраться , мне не приходило письмо letter of introduction для ворк пермита , смогу ли я без этого письма податься на ворк пермит в аэропорту или нужно писать в кризис форму ? Спасибо
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/standard-requirements/language-requirements/test-equivalency-charts.html Ось таблиця з оф сайту як переводити бали
-
Схоже на те. Дуже дякую Вам за відповідь. Будемо сподіватися на краще.😊
-
Напряму можна тільки якщо є запит відкритий. Тому тільки через вебформу. Але якщо проходили то в них ця інфо є. І якщо пришлють новий запит то всеодно треба проходити
-
Я переважно вказує з дати коли почався поточний статус Тобто якщо вони візитори з 2022го то ставлю ту дату
-
Відчима ні, братів так
-
elementary 9 secondary 3
-
Думаю, що варто проконсультуватися с консультантом та вирішити, що саме підходить у нашій ситуації, але дякую за Ваші відповіді
-
Якщо можете собі позволити можете спробувати гуманітарну. Шанси далекі від надійних, але з хорошим консультантом вони впринципі є.
-
На нього може вже не бути квоти. ВИ глядає на те що квота закінчилася, і вони з сусудніх стрімів на Українів виділяють. Тому на жаль так
-
Зараз тільки починають розглядати за август якраз десь
12 Jan 2024, 17:45
16811/429914
4 minutes ago