PR CUAET
-
Вроде это единственный. Все стабильно…
-
Скачал приложение Резерв+ и, что неудивительно, не дает зарегистрироваться через банк:) Как всегда криво и косо….
-
Доброго дня спільнота! Питання по освіті. Чи підгружали ви та перекладали українські дипломи про середню та вищу освіту чи достатньо буде репорта від WES. Дякую за відповідь.
-
Так і є. В Європі черг майже не має на співбесіду. Минулого літа в Хорватії зробили все за 2 тижні. Але якщо подалися в Канаді, то та заявка не дійсна для країни Європи, де схочете записатися на співбесіду. Треба створювати нову (і платити теж по новому) заявку з держави, де хочете пройти співбесіду.
-
Привіт. Хто мав досвід подачі на візу останній час у Ванкувері і отримав найближчу дату на 2026ий? Змогли вже на дату ближче перенести ? Та чи хтось мав досвід у Кракові/Варшаві/Братиславі подаватись ? Чи достовірна інформація з їхнього офіційного сайту, що геть на наступний день можна отримати співбесіду ?
-
Це не те що може не спрацювати. Це точно не спрацює, бо для виходу з громадянства має створюватись комісія яка приймає рішення (наскільки знаю раніше вони могли функціонувати при консульствах), так зараз їх ці комісії взагалі не формують в зв'язку з війною
-
А скільки десь займає часу процес купівлі квартири від моменту знаходження брокера до дня, коли вже треба оплачувати даунпеймент? (Калгарі)
-
Free Practice Tests - CELPIP www.celpip.ca/prepare-for-celpip/free-practice-tests/
-
Деякі клініки все ж таки видають фіналізоване підтвердження проходження медекзам після 1 року як ви його робили. Хоча більшість клінік дійсно вже не мають про Вас даних після 1 року давності. Спробуйте! Але все ж таки якщо є фіналізований папір то його можна загрузити, як доказ проходження медекзаму. Навіть якщо немає фіналізованого паперу теж можна загружати, те що Вам видала клініка, коли до неї прийшли з оглядом. І ще одне! Людський фактор. Раджу зателефонувати ще раз до IRCC і з іншим оператором вияснити чи є в них доказ проходження Вами медекзаму. Тут часто залежить від того на кого попадете з дзвінком! І останнє, те що ви маєте підтвердження проходження медекзаму не 100% запорука того що вони не запросять пройти його знову! Наприклад у нас із чотирьох, одній людині прийшлось робити повторний медекзам для ПР.
-
А якщо офіційно знятий з обліку у 2023 році потрібно знову оновлення?
-
Доброго всім Хай живе Україна 🇺🇦 Скажіть будь ласка , е в когось приклади і матеріал по якому будуть проходити Єкзамени по Англійскій мові ? Тобто як вона буде проходити ? Чи е матеріал для вивчення ? Я в Манітобі знаходжуся
-
Доброго всім Хай живе Україна 🇺🇦 Скажіть будь ласка , е в когось приклади і матеріал по якому будуть проходити Єкзамени по Англійскій мові ? Тобто як вона буде проходити ? Чи е матеріал для вивчення ? Я в Манітобі знаходжуся
-