PR CUAET
-
Так, кліматичні. Подивилася в себе у банківських надходженнях - CCR То я, виходить, неправильно зрозуміла. Тож перепрошую
-
Да есть
-
Да именно .этот же документ
-
Вы имеете в виду эти бумаги на которых есть фотография
-
Менше з тим, це вже не по темі все йде, якщо цікаво пишіть в пп. Ближче до закону. Хтось буде завтра йти в консульство? Так би мовити в розвідку
-
Ні, але знаю достатньо за це
-
Пр, а через півроку паспорт новий, працював з колегою, який там прожив менше 1.5 років
-
Ви отримували ПМП в Аргентині?
-
Привіт всім. Поділиться, будь ласка, де робили медогляд для подачі на пр і які ціни. Дякую
-
Якщо скілси одинакові,то потрібно спілкуватися з хорошим міграційним
-
У Канаді з цим важче ніж в Аргентині, якщо по печатках в паспорті немає прибуття і відбуття з України, то які питання? Найшли гарного консультанта і маєте, тим більше, якщо довідки мали завірені в Канаді, я думаю ніхто колупатись до них не буде, Аргентина вже буде знати весь розклад дій і будуть винятки, а вони вже були в інших людських ситуаціях і нічого, живуть люди
-
Покажіть будь ласка як має виглядати ось це "бумажное заключение"
-
Так все одно треба пояснювати, чому показуєш старий витяг, а не зроблений під поточний запит. В будь якій країні, а далі вже як вирішать ті хто розглядають
-
Так а вам бумажное заключение разве не дали по окончании медкомиссии?
-
Спитала у знайомій, тільки після народження дитини тільки пр
-
Так витягнув з дії за період коли проживав там, далі вже які проблеми
-
Не так все просто, белый паспорт то выдадут Но он не даст вам права кататься , а него еще будут ставить транзитные визы государств через какие будет путь а Украину. А сами понимаете что такое транзит виза. Так что там вы сможете только просить убежище, ну и смысл, если уже просить то можно и тут
-
*з усіх країн де жив більше ніж пів року
-
А що вже є? Поки не пізно, ще можно встигнути, я так розумію
-
А хіба не зі усіх країн? Це я щось не дочитав виходить 🧐
12 Jan 2024, 17:45
168160/432109
4 minutes ago