PR CUAET
-
Якщо скілси одинакові,то потрібно спілкуватися з хорошим міграційним
-
У Канаді з цим важче ніж в Аргентині, якщо по печатках в паспорті немає прибуття і відбуття з України, то які питання? Найшли гарного консультанта і маєте, тим більше, якщо довідки мали завірені в Канаді, я думаю ніхто колупатись до них не буде, Аргентина вже буде знати весь розклад дій і будуть винятки, а вони вже були в інших людських ситуаціях і нічого, живуть люди
-
Не так все просто, белый паспорт то выдадут Но он не даст вам права кататься , а него еще будут ставить транзитные визы государств через какие будет путь а Украину. А сами понимаете что такое транзит виза. Так что там вы сможете только просить убежище, ну и смысл, если уже просить то можно и тут
-
Мені також прийшов на e-mail ось такий лист. Але на UCI номер чоловіка мого , тому що я подавала аплікацію на продовження його WP (☝️але в самому його кабінеті ircc ніякого повідомлення про медичне обстеження не приходило) . Тоді я рішила подзвонити до свого доктора в якого ми проходила медичне обстеження для еміграції. Підняла трубку асистентка яка повідомила що всі українці які проходили медобстеження результати було уже надіслано. Але сьогодні я нарешті додзвонилася до IRCC і запиталася чи дійсно прийшли результати їм ( проходила med exam 5 грудня 2022 році) , вона провірила в базі даних і сказала що ніяких результатів не було і ще вона додала що можливо прийдеться пройти ще раз медичне обстеження. Я в шоці. Чому за півтора року вони не надіслали їм моє медичне обстеження і навіщо говорити що вони всі результати усіх українців які проходили мед обстеження відправили?! Вівторок поїду до того врача і буду виясняти це питання. На паперах докази є що ми проходили
-
Для цього є біометрія 😅