PR CUAET
-
Для цього є біометрія 😅
-
В Німеччині дають сірий паспорт
-
Якщо заїхати по канадському паспорту і виїзжати по ньому , як здогадаються що це та сама людина? Може тупе питання, але ) Ти більше якщо ім’я буде не як в Українському паспорті а вже адаптовано під англійську ( було Кирило стане Cyril). Можна піти далі і взагалі змінити призвіще. При отриманні канадського паспорта це дозволяється
-
⁉️Як зміна мого NOC може вплинути на мою PR-заявку? 🟧Іноді заявники на імміграцію в Канаду можуть подавати заяву на отримання посвідки на постійне проживання (PR) з одним кодом Національного класифікатора професій (NOC), але потім змінити його на іншому етапі імміграційного шляху. 🟧Наприклад, заявник може подати заяву на отримання посвідки на постійне проживання в Канаді через одну з канадських програм Express Entry, а потім подати заяву на отримання посвідки на постійне проживання через одну з 11 канадських провінційних програм для кандидатів (PNP). 🟧Для прикладу візьмемо PNP в Онтаріо - Ontario Immigrant Nominee Program (OINP). Зокрема, ми розглянемо цю ситуацію на прикладі гіпотетичного кандидата, який був запрошений в результаті технічного жеребкування. 🟧Цей кандидат, Лінкольн, є розробником програмного забезпечення, який отримав повідомлення про зацікавленість*️⃣ (NOI) від OINP в рамках технічного жеребкування. *️⃣Варто зазначити, що терміном «NOI» в Онтаріо називають запрошення, видане OINP, яке вказує на те, що провінція запрошує відібраного кандидата подати свою заявку на номінацію від провінції. 🟧Лінкольн отримав NOI після того, як подав свою заявку на участь у федеральному конкурсі Express Entry. Уряд провінції, розглянувши профіль кандидата у федеральному пулі Express Entry, видав йому NOI через Enhanced PNP. NOI було видано тому, що Лінкольн відповідав конкретним вимогам технічного жеребкування OINP, включаючи наявність первинного коду NOC зі списку професій, на які поширюється програма OINP. 🟧На цьому етапі Лінкольн може подати заявку на номінацію від провінції до уряду Онтаріо. Для цього він повинен буде надати до уряду Онтаріо супровідні документи, такі як рекомендаційні листи, що підтверджують заявлений ним NOC-код. 🟧Рекомендаційні листи повинні бути отримані від кожного роботодавця, що дозволить провінції перевірити, що його робочі обов'язки та відповідальність відповідають NOC, зазначеному в його федеральному профілі Express Entry - Software Developers and Programmers (NOC 21232). 🟧Більше: Коди NOC - це п'ятизначні номери, які використовуються для «категоризації та класифікації професій для цілей імміграції». Скористайтеся цією спеціальною веб-сторінкою, щоб краще зрозуміти систему NOC 2021 уряду Канади, а також скористайтеся цим інструментом, щоб знайти свій власний NOC. ⁉️Що станеться, якщо мій NOC зміниться під час імміграційного процесу на рівні провінції? 🟧Підтверджуючі документи кандидата оцінюються, щоб перевірити, чи точно їхня посадова роль та обов'язки відповідають NOC, яка є в списку цільових професій провінції/території. 🟧Подальші дії залежать від результатів цієї оцінки, зокрема, якщо уряд провінції/території вирішить, що заявлена кандидатом NOC не відповідає його ролі/обов'язкам на роботі. ❗️Примітка: Далі ми повернемося до прикладу нашого гіпотетичного кандидата Лінкольна. 🟠Гіпотетичний сценарій 1: Лінкольн вказав у своїй заяві NOC 21232 (Розробники програмного забезпечення та програмісти). Однак уряд Онтаріо оцінив його роботу як таку, що більше відповідає NOC 21234 - Веб-розробники та програмісти. 🟠Гіпотетичний сценарій 2: Незважаючи на те, що він заявляв у своїй заяві NOC 21232 (Розробники програмного забезпечення та програмісти), уряд Онтаріо оцінив його роботу як таку, що більше відповідає NOC 22220 - Комп'ютерні мережеві та веб-техніки 🟧У першому випадку, хоча робота Лінкольна не відповідає заявленій ним ННК, його заявка може бути розглянута, оскільки оцінена ним ННК все ще знаходиться в списку цільових професій уряду Онтаріо для технологічних жеребкувань. У цьому випадку OINP зв'яжеться з клієнтом і попросить надати додаткові роз'яснення. 🟧У другому випадку, оскільки оцінений NOC Лінкольна не входить до списку цільових професій Онтаріо, він не матиме права на номінацію від провінції через OINP. Його заяву буде відхилено. ❓ Що мені робити, якщо я зрозумію, що моя основна NOC відрізняється від тієї, з якою я спочатку подавав заяву на провінційному рівні?
-
🟧Кандидати, які усвідомлюють, що їхня основна NOC змінилася і тепер не вказана як цільова NOC, до того, як вони подадуть свою заявку на номінацію на рівні провінції, можуть не подавати свою заявку на рівні провінції, оскільки вона буде відхилена як така, що не відповідає критеріям. 🟧Ті, хто подає свою заявку, незважаючи на це, або ті, хто дізнається про зміну НОК лише після її подання, можуть спробувати відкликати свою заявку, але, швидше за все, втратять кошти, сплачені за обробку їхньої заявки на номінацію в провінції. 👀 Проблеми зі зміненою NOC на федеральному рівні 🟧Після успішного отримання номінації від провінції Онтаріо, зміна NOC може вплинути на піар-заявку кандидата перед федеральним урядом. ❗️Примітка: Кандидати, які отримали номінацію від провінції з певним NOC, повинні зберегти той самий NOC як основну професію, з якою вони подавали заявку до провінції на початковому етапі. 🟧Кандидатам, які змінюють свій основний код NOC на федеральному етапі, може бути відмовлено у розгляді їхньої заявки через невідповідність критеріям прийнятності, пов'язаним з їхньою провінційною номінацією. ❓Чому мій NOC-код важливий? 🟧Щоб зрозуміти, як змінений NOC-код може вплинути на вашу заяву, необхідно зрозуміти, чому NOC-коди взагалі мають значення. 🟧Коротко кажучи, NOC-коди є важливою частиною права кандидата на участь в Express Entry - канадській системі управління заявками на три основні програми економічної імміграції: Федеральна програма для кваліфікованих робітників (FSWP), Канадський клас досвіду (CEC) і Федеральна програма для кваліфікованих робітників (FSTP). 👀 FSWP 🟧На додаток до інших вимог, кандидати повинні мати щонайменше один рік оплачуваної, повної або еквівалентної неповної зайнятості, безперервної, кваліфікованої*️⃣ роботи в одній NOC (основній NOC), щоб відповідати мінімальним вимогам для участі в FSWP. *️⃣Щоб мати право на участь у програмі, цей досвід роботи повинен підпадати під одну з наступних категорій підготовки, освіти, досвіду та обов'язків ННК (TEER): TEER 0, TEER 1, TEER 2 або TEER 3 👀 CEC 🟧На додаток до інших вимог програми, кандидати повинні мати щонайменше один рік оплачуваної, повної або еквівалентної неповної зайнятості, кваліфікованої роботи*️⃣ в Канаді за останні три роки, щоб відповідати мінімальним вимогам для отримання права на участь у програмі CEC. Зверніть увагу, що досвід роботи, отриманий під час навчання, не зараховується до виконання цієї вимоги. *️⃣Щоб мати право на участь, цей досвід роботи повинен підпадати під одну з наступних категорій NOC TEER: TEER 0, TEER 1, TEER 2 або TEER 3 👀 FSTP 🟧На додаток до інших вимог програми, кандидати повинні мати щонайменше два роки кваліфікованого досвіду роботи в певних групах NOC протягом останніх п'яти років, щоб відповідати мінімальним вимогам для участі у FSTP. 🟢Ukrainians in Canada 🟢Ukraine 2 Canada 🇺🇦🇨🇦 Чат 🟢Канадський Резерв 🟢Українці в Торонто 🟢Робота для Новоприбулих 🟢English Poll 🟢Співпраця
-
В'їхати з транзит документом теоретично ви можете куди завгодно. Що заважає вам потім там лишитися? Як легалізуватися - це вже інше питання, але в багатьох країнах зпосеред тих, які я перечислив така можливість є. Наприклад, в Аргентині громадянство дається одразу після вступу в шлюб, буквально день у день. Впевнений, якщо у вас станеться кохання з першого погляду з чарівною мешканкою фавел, вам вдасться там легально оформити шлюб і на цій підставі отримати громадянство, навіть без паспорту ;) Це я вас підвожу до того, як вирішувати питання. Не можу ж я вам радити порушувати закон і вдаватися до корупції? Я таке дуже засуджую 🌝