PR CUAET
-
В'їхати з транзит документом теоретично ви можете куди завгодно. Що заважає вам потім там лишитися? Як легалізуватися - це вже інше питання, але в багатьох країнах зпосеред тих, які я перечислив така можливість є. Наприклад, в Аргентині громадянство дається одразу після вступу в шлюб, буквально день у день. Впевнений, якщо у вас станеться кохання з першого погляду з чарівною мешканкою фавел, вам вдасться там легально оформити шлюб і на цій підставі отримати громадянство, навіть без паспорту ;) Це я вас підвожу до того, як вирішувати питання. Не можу ж я вам радити порушувати закон і вдаватися до корупції? Я таке дуже засуджую 🌝
-
Ніхто нікуди не поїде, бо видачі з Канади 300% не буде, які б закони в УА не приймали. Так само як і з країн Західної Європи. Єдине що можливо - не будуть подовжувати Work Permits, і то не лише чоловікам, а усім (бо тут діє принцип рівноправ'я і жінки та чоловіки рівні). В такому разі втікачі будуть думати, в яку іншу країну їм емігрувати. А вибір великий: арабські країни, країни лат Америки, Азія. Кожен обиратиме на свій смак
-
Громадянство врятує на 100%. Тому що, якщо ти громадянин України+Канади, то для всіх країн, крім України, ти можеш обирати своє громадянство. Якщо ти в'їдеш в умовну Литву за Канадським паспортом, при цьому там буде діяти закон про видачу громадян України (припустимо), то тебе ніколи не видадуть як громадянина Канади. Єдине обмеження - не зможеш побувати в Україні.
-
Canada Child Benefits