PR CUAET
-
Интересно, а как уехать в другую страну с просроченные паспортом?
-
Відповім в особисті повідомлення, щоб не розводити офтоп
-
Так і є. Куди їм краще їхати? Я навіть не знаю що підказати своїм.
-
Тим в кого є ПР вже переживати не варто. Громадянство видають навіть з крімінал рекордс (купа кейсів китайців та іранців). А от тис, хто ПР ще не отримав, то так, на них, нажаль, можуть чекати сюрпризи в аспекті нового закону
-
То ви кліматичні отримали, напевно, а не CCB. CCB починають виплачувати з 20 місяця перебування без оплати за минулий період.
-
Ніхто нікуди не поїде, бо видачі з Канади 300% не буде, які б закони в УА не приймали. Так само як і з країн Західної Європи. Єдине що можливо - не будуть подовжувати Work Permits, і то не лише чоловікам, а усім (бо тут діє принцип рівноправ'я і жінки та чоловіки рівні). В такому разі втікачі будуть думати, в яку іншу країну їм емігрувати. А вибір великий: арабські країни, країни лат Америки, Азія. Кожен обиратиме на свій смак
-
Деяким його ще чекати довго. А за цей час ситуація може змінитися.
-
Громадянство врятує на 100%. Тому що, якщо ти громадянин України+Канади, то для всіх країн, крім України, ти можеш обирати своє громадянство. Якщо ти в'їдеш в умовну Литву за Канадським паспортом, при цьому там буде діяти закон про видачу громадян України (припустимо), то тебе ніколи не видадуть як громадянина Канади. Єдине обмеження - не зможеш побувати в Україні.
-
А мені цікаво, там щось говорили про конфіскацію майна. А як бути з боргами? В Канаді, Україна буде забирати борги?
-
Canada Child Benefits
-
Так.
-
А що треба мати рахунок в банку щоб зайти?
-
Я так зрозумів якщо у дружини ворк перміт довше на один рік чим в мене і в дитини також як і в неї,то я можу продлити до їх дати?
-
Переважно це без проблем але дехто просить робити оцінку всіх дипломів просто через те що на жаль бували випадки коли не приймали лише оцінний магістр. Але це в основному на експрес-центрі і в дуже рідкісних і специфічних випадках. Особисто я в більшості випадків подаю просто заціненим найвищим диплом
-
Що гадати. Поживемо побачимо, хто куди поїде.
-
Виїхати то можна в будь-який момент ніхто в Канаді на силу не тримає. Але поки немає пластику щоб заїхати назад потрібно буде звертатися в консульство Канади в тій країні де ви будете для того щоб вам видали так званий prtd
-
Якщо є закордонний то дійсно не надаю
-
Думаю, навпаки, жоден не поїде захищати, хто виїхав і не повернувся по своїй волі.
-
30+ год, та оплата вища мінімальної зарплати по тій професії по тому регіону
-
Дякую)
12 Jan 2024, 17:45
168199/427434
4 minutes ago