PR CUAET
-
А що треба мати рахунок в банку щоб зайти?
-
Я так зрозумів якщо у дружини ворк перміт довше на один рік чим в мене і в дитини також як і в неї,то я можу продлити до їх дати?
-
Переважно це без проблем але дехто просить робити оцінку всіх дипломів просто через те що на жаль бували випадки коли не приймали лише оцінний магістр. Але це в основному на експрес-центрі і в дуже рідкісних і специфічних випадках. Особисто я в більшості випадків подаю просто заціненим найвищим диплом
-
Що гадати. Поживемо побачимо, хто куди поїде.
-
Виїхати то можна в будь-який момент ніхто в Канаді на силу не тримає. Але поки немає пластику щоб заїхати назад потрібно буде звертатися в консульство Канади в тій країні де ви будете для того щоб вам видали так званий prtd
-
Якщо є закордонний то дійсно не надаю
-
Думаю, навпаки, жоден не поїде захищати, хто виїхав і не повернувся по своїй волі.
-
30+ год, та оплата вища мінімальної зарплати по тій професії по тому регіону
-
Дякую)
-
Так, теоретично можете. На цю програму в тому числі люди подаються взагалі з-за кордону
-
Це найкраща якщо вже є номер заявки
-
Скачав застосунок у Канаді через другий телефон та новий, український apple id. Покищо не можу увійти, щось монобанк тупить…
-
Так. Якщо у на той момент буде fulltime робота або пропозиція про роботу
-
В цілому ок, з виписками
-
Мають видавати
-
Це те що я кажу. Навіть громадянство не врятує. Як то казали в фільмі "сядуть всі", не дай боже. В нашому випадку поїдуть захищати всі.
-
Теж так думаю. Ну, я навіть не знаю, як це коментувати. Краще промовчу, щоб не виходити в оффтоп
-
Наче так. Бо реєстр поки не діє, і почне діяти в цю дату. Принаймні, так пишуть
-
Зверненням до посольства США. Спочатку ніхто не хотів зв'язуватись і з'їзжали на те, що це внутрішня справа України, але враховуючи той факт, що особа була народжена в США, і активну позицію матері, яка прилетіла з США до Польщі, а звідти в Україну і ледь не на колінах стояла перед їхньою посліхою, питання було вирішено одним дзвінком кому треба. Після цього людина виїхала по дипломатичному коридору
-
Поштою так само, напевно, сформувавши свіжий документ напередодні відправки. Короткий строк бо кожного дня може прийти штраф, не оплатиш то не отримаєш послуги.
12 Jan 2024, 17:45
168210/412114
10 minutes ago