PR CUAET
-
Це те що я кажу. Навіть громадянство не врятує. Як то казали в фільмі "сядуть всі", не дай боже. В нашому випадку поїдуть захищати всі.
-
Теж так думаю. Ну, я навіть не знаю, як це коментувати. Краще промовчу, щоб не виходити в оффтоп
-
Наче так. Бо реєстр поки не діє, і почне діяти в цю дату. Принаймні, так пишуть
-
Зверненням до посольства США. Спочатку ніхто не хотів зв'язуватись і з'їзжали на те, що це внутрішня справа України, але враховуючи той факт, що особа була народжена в США, і активну позицію матері, яка прилетіла з США до Польщі, а звідти в Україну і ледь не на колінах стояла перед їхньою посліхою, питання було вирішено одним дзвінком кому треба. Після цього людина виїхала по дипломатичному коридору
-
Поштою так само, напевно, сформувавши свіжий документ напередодні відправки. Короткий строк бо кожного дня може прийти штраф, не оплатиш то не отримаєш послуги.
-
Томушо за 3 дні може бути флаєр на 24 години і ти вже в прольоті
-
Зробите нову фотку перед інтервʼю. З мого досвіду в Stapples найрозумніше роблять фото (у них в системі вже стоїть формати на штати)
-
Електронний квиток можна формувати тільки з 18 червня?
-
Дуже цікаво чи можно буди тепер отримати паспорт якщо подався до 18 травня. Не зрозуміло з цієї статті
-
Вона є вашим залежним так, але від 18 по гуманітарній, ми не можемо підтягнути її hardship як best interest of a child Але я не бачу проблеми включити в заявку (якщо дитина фізично в Канаді)
-
А що це за виплата?
-
А як вирішили питання?
-
А тут вже в кого яка фантазія..
-
У мене і був гарний рівень, я працюю з англомовними вже 15 років. Використовувала всі ті матеріали що тут є, книжки, ютюб, моб додатки. Для читання тренувала тексти з відповідями і перевіряла себе. по писанню писала багато текстів на чернетках по структурі як пишуть в книжках (вступ, три основні думки, заключення). по говорінню записувала свої відповіді на диктофон. Для лістенінгу слухала інтерв'ю та переказувала для себе.
-
Оценку вашего образования в WES не делали, я так понимаю?
-
Про всяк випадок уточню що ця норма діятиме з 18 червня, коли почне дію реєстр. Зараз ще беруть паперові документи
-
Отакої! Треба формувати військовообліковий документ безпосередньо перед зверненням в консульство. А як отримувати консульські послуги поштою (ті самі довідки?). І для чого вони вирішили впровадити такий короткий строк дії документу?
-
Якщо все зроблено дотошно по вимогах то отримання 99%. Але багато дрібних і важливих вимог, особливо до реклами і ЗП. І якщо там помилитися, то різко стає 0%
-
30+ По деяких програмах парт тайм також, але з коефіцієнтом .5
-
Для AEC це SRAM. Але це не безкоштовно і коштує від 3000 до 7000 за семестр.
12 Jan 2024, 17:45
168225/452243
4 minutes ago